Gå til sidens hovedinnhold

12 flunkende nye leiligheter klare for salg på Mustapartajordet: – Her kan du  flytte rett inn

Drømmer du om å slippe oppussing og flytte rett inn i en moderne og pen leilighet? Da er kanskje én av de tolv leilighetene på Mustapartajordet noe for deg. 

ANNONSØRINNHOLD: Du parkerer bilen i carporten og spaserer mot inngangsdøren. I bakgrunnen hører du det svake suset fra havet og frydefull barnelatter fra noen smårollinger som leker ute i nabolaget. Du trer over inngangspartiet og går inn i en helt ny leilighet. Her er det ingen som har bodd før deg. Her trengs det ingen oppussing.

Et populært og ettertraktet område

Det er i alt 12 leiligheter som nå er klare for salg på Mustapartajordet.

– Det er seks leiligheter på henholdsvis 107 kvm BRA og seks leiligheter på 77 kvm BRA. De største leilighetene er på to plan, og de minste på ett plan, sier Sondre Jakobsen, daglig leder og partner i Privatmegleren Harstad.

Leilighetene ligger i et populært og ettertraktet område. Det har Jakobsen og kollegaene i Privatmegleren Harstad erfart, for de har solgt mange eiendommer der det siste året og vet hva folk ønsker seg: Boliger av høy kvalitet med god funksjonalitet, moderne innredning, smarte løsninger og nærhet til naturen. Havet.

– Haganbrygga ligger kun et par minutter unna slik at du kan nyte en ettermiddag ute i Vågsfjorden, sier Jakobsen og retter blikket mot havet.

En fin miks

Det hviler en lun og god atmosfære på Mustapartajordet, og nabolaget er en fin blanding av nyetablerte, småbarnsforeldre og eldre i et nyere boligfelt. Området passer godt til familier som ønsker å bruke naturen. Det er kort vei til barnehage og skole, og rundt svingen venter flotte turområder i Kilhusåsen.

– Nå er det i tillegg planer om å bygge ny skole på Mustaparta, sier Jakobsen og legger til: – Hvis dette blir gjennomført vil områdets attraktivitet øke ytterligere. Bare tenk å se barna tusle ned bakken mot skolen i trygge omgivelser.

Moderne, lyst og smart

Jakobsen blir entusiastisk når han beskriver leilighetene. Planløsningene er romslige og har store vinduer i front – vinduer som vil slippe lyset inn, og som gjør at noe av det første man ser når man kommer inn er de snøkledde Grytøyfjellene. Veggene er glatte og lyse. Gulvet har moderne 1-stavs parkett og samtlige leiligheter har spesialtilpasset kjøkken fra JKE Design.

– Dette er rett og slett topp moderne boliger, som jeg tror vil passe inn i kategorien drømmebolig for veldig mange på boligjakt, sier Jakobsen.

Vel bekomme

Det er en åpen kjøkkenløsning med en egen øy mot stuen. Kjøkkenet har gode oppbevaringsmuligheter og helt nye og moderne, integrerte hvitevarer fra Bosch. – Tenk deg å stå der på et splitter nytt kjøkken og lage de lekreste retter mens du kan konversere med gjestene, eller kanskje du er i gang med fredagstacoen? I stuen leker ungene og fra kjøkkenøyen har du full kontroll på det meste, sier Jakobsen.

Og skulle den nordnorske sommeren virkelig vise seg fra den gode siden kan man fra stuen gå ut på en herlig veranda og nyte et glass i midnattssola med havet, fjellene og resten av det flotte området som nærmeste skue.

Å ha plass til livet

Sykler, barnevogner, ski, hageutstyr og snøfreser. Man trenger ikke å være mange før det begynner å hope seg opp med ting, men med en utvendig sportsbod vil det være plass til det meste. De største leilighetene har i tillegg en egen carport hvor det er høyt under taket. Her er det mulig å lage seg en smart lagringsplass i høyden hvis man har behov for det. – Lagringsplass er ofte et savn hos mange, da de fleste har en del utstyr som de er helt avhengige av at står trygt, sier Jakobsen og legger til: – Samtlige leiligheter vil dessuten få to, egne parkeringsplasser.

Tusenlapper å spare på lav dokumentavgift

Fordi dette er helt nye leiligheter, er det også veldig lav dokumentavgift. – Dokumentavgiften på både de små og de store leilighetene vil være på om lag 15 000 kr. Til sammenlikning vil dokumentavgiften til en bruktbolig gjennomsnittlig ligge på 102 500 kr, sier Jakobsen.

Dette er beregnet ut ifra en kjøpesum på 4 100 000 kr.

Jakobsen og de andre på Privatmegleren Harstad vil ha visninger på alle leilighetene tirsdag 6. april fra kl. 13–19. Salgsstart onsdag 7. april kl. 12:00.

Pga. covid-19 ber de alle om å bestille visningstid. Du kan bestille visningstime via Privatmegleren Harstads hjemmeside, via salgsbanner eller på finn.no

Er du hjemme i påsken og ønsker privatvisning er det bare å ringe Eirik på 94845260 eller Sondre på 91326155.