Gå til sidens hovedinnhold

92 sendinger denne helga: Nyt alt fra lokal sport til fransk toppfotball, trav, kampsport og klatring

Denne helga kan du følge over 90 direktesendinger fra både inn- og utland hos iHarstad og Direktesport.

Det er bare å fylle kjøleskapet, fyre opp en bolle mikropop og sette seg godt til rette i godstolen. For på Direktesport hos iHarstad kommer høydepunktene som perler på en snor. Eller hva sier du til fransk storoppgjør mellom Bordeaux – Paris Saint-Germain? Eller SHL-kampen mellom Luleå og Djurgården. For ikke å snakke om full runde i Rema 1000-ligaen for kvinner og 1.-divisjon kvinner.

Lokalt toppes helga med Medkila IL i 1.-divisjon og HHK kvinner i allnorsk 2.-divisjon.

Lørdag morgen braker det løs med NM i Taekwon-do i Trondheim Spektrum, Senja spiller borte i 2.-divisjon og det er nordnorsk derby når Tromsdalen tar i mot Alta i samme divisjon.

Vil du se hvordan det går med Innstranda, som tapte mot HIL i kvalifiseringen til 3.-divisjon, så har laget en ny sjanse mot Krokelvdalen lørdag. Kampen spilles i Blåbyhallen på Sortland.

Slik ser du kampene

Du kan se kampene både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg iHarstad Pluss-abonnement, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TVer med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.