Det er bare å fylle kjøleskapet, fyre opp en bolle mikropop og sette seg godt til rette i godstolen. For på Direktesport hos iHarstad kommer høydepunktene som perler på en snor. Eller hva sier du til fransk storoppgjør mellom Bordeaux – Paris Saint-Germain? Eller SHL-kampen mellom Luleå og Djurgården. For ikke å snakke om full runde i Rema 1000-ligaen for kvinner og 1.-divisjon kvinner.

Lokalt toppes helga med Medkila IL i 1.-divisjon og HHK kvinner i allnorsk 2.-divisjon.

Lørdag morgen braker det løs med NM i Taekwon-do i Trondheim Spektrum, Senja spiller borte i 2.-divisjon og det er nordnorsk derby når Tromsdalen tar i mot Alta i samme divisjon.

Vil du se hvordan det går med Innstranda, som tapte mot HIL i kvalifiseringen til 3.-divisjon, så har laget en ny sjanse mot Krokelvdalen lørdag. Kampen spilles i Blåbyhallen på Sortland.

Slik ser du Direktesport hos iHarstad

Du kan se kampene både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg iHarstad Pluss-abonnement, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TV-er med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.