Klokken 04.46 meldte Troms politidistrikt om en ordensforstyrrelse med fire involverte personer i Harstad sentrum. De fire anmeldes for forstyrrelse av offentlig ro og orden samt for å ikke etterkomme pålegg fra politiet. En av dem anmeldes også for forulemping av offentlig tjenestemann. to ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarresten.

I Sørkjosen ble det meldt om en ordensforstyrrelse i forbindelse med et privat selskap. En av festdeltagerne gikk til angrep på en annen person. Mistenkte ble kjørt til legevakten for behandling av et kutt i hånden. Ingen skader utover dette. Forholdet vil bli anmeldt av fornærmede i ettertid. Dette meldte Troms Politidistrikt klokken 05.42.

En person er pågrepet etter en voldshendelse på en privat adresse i Tromsø. Vedkommende har også utøvd skadeverk ved å knuse vinduet på en bil og flere vinduer på et hus. Sak opprettes, i følge Troms politidistrikt klokken 04.00.

I Storfjord rykket politiet ut til et serveringssted etter melding om slagsmål. En av de involverte har fått tilsyn av ambulanse på stedet. Vurderes som uskadd. De øvrige involverte hadde forlatt stedet før politiet ankom. Ingen videre oppfølgning fra politiets side pr. nå, leser Twitter-meldingen fra Troms politidistrikt klokken 03.27.

Klokken 03.03 meldte Troms politidistrikt om en beruset gjest som nektet å forlate et utested i Tromsø sentrum. Vedkommende ble gitt pålegg fra patrulje om å forlate sentrum. Personen nektet å etterkomme pålegget og ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Sak opprettes.

Troms politidistrikt meldte klokken 01.04 om en beruset mann som sjanglet rundt på kai i Tromsø sentrum. Innringer var bekymret for at vedkommende kunne ramle i sjøen. Vedkommende ble forsøkt bortvist men var for beruset til å forstå budskapet. Han ble til slutt innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest.

Politiet avsluttet en fest på en privat adresse i Tromsø sentrum etter klager fra naboer som ikke fikk sove. Dette ble meldt av Troms politidistrikt klokken 00.29..

Det ble en travel natt for Politiet i Nordland også. Klokken 03.31 meldte de om et slagsmål mellom 2 personer i Bodø/Glasshuset. Politiet valgte å innbringe den ene. Anmeldelse vurderes.

Ekstremt smittetrykk i Evenes: – Følger situasjonen time for time

I Leknes sentrum ble det meldt om slåssing mellom 2 menn. Disse satte seg opp mot politiet da de ankom stedet. Begge mennene måtte settes i handjern. Sak opprettes, i følge Politiet i Nordland klokken 03.15.

I Bodø/Sjøgata slo en mann til en kvinne i ansiktet. Mannen ble anholdt og anmeldt av politiet. Kvinnen ble ikke skadet, men sjekket av helse. Sak opprettet mot mannen, meldte Politiet i Nordland klokken 03.12.

En mann i 40 årene ble kontrollert av politiet for promillekjøring i Bodø/Rønvika. Tips fra publikum ledet politiet til bilen hvor sjåfør satt i. Mannen fremsto som synlig beruset. Bevissikring gjennomført og sak opprettet. Dette meldte Politiet i Nordland klokken 00.53.