Gå til sidens hovedinnhold

Anne Lena om Guro i Miss Norway: – Vi har ærlighet og råskap. Omfavn det!

Guro Tobiassen fra Harstad er med i Miss Norway. Her er tidligere vinner Anne Lena Refsnes Hansen sine beste tips.

Anne Lena Refsnes Hansen fra Harstad vant Miss International i 1995. I 2021 er det Guro Tobiassen fra Harstad som er valgt ut som deltaker i Miss Norway. 20-åringen er i semifinalen.

Guro sa til iHarstad fredag at hun kanskje skulle ta en prat med Anne Lena for å få noen tips og triks. iHarstad tok kontakt med vår tidligere konkurransevinner.

– Utrolig gøy

– Det er så utrolig gøy å høre at en Harstad-jente er med i Miss Norway! Og ikke minst at det er Guro, som er fra en familie vi har vært venner med siden jeg var liten, sier Anne Lena.

Hun kjenner ikke godt til Miss Norway-organisasjonen og hvordan de driver konkurransen, da Anne Lena vant Frøken Norge. Men hun er sikker på at Guro kommer til å gjøre en kjempefin figur, både for Harstad og Nord-Norge.

– Utforsk deg selv

– De beste rådene jeg kan gi, er å ha det gøy og se på det som en opplevelse! Lær noe om deg selv og andre ved å være med. Vi bærer med oss fine og jordnære verdier fra Nord-Norge, en ærlighet og råskap som er forfriskende i verden vi lever i. Omfavn det, sier Anne Lena.

– Og ha det gøy med å tre inn i den feminine biten av det. Jeg syntes det var kjempegøy å gå fra hettegenser til gallakjole, og nyte forskjellene til det fulle.

– En jente innehar så mange sider ved seg selv. Utforsk alle, og stå for hver side. Behold din personlighet og integritet på veien, så sitter du igjen med den beste opplevelsen, og forhåpentligvis en deltakelse i den internasjonale konkurransen. Jeg ønsker deg masse lykke til på ferden, sier Anne Lena Refsnes Hansen.