For to uker siden oppsto et noe merkelig problem for Harstad kulturhus. På arrangementene de legger ut på Facebook dukker feil tidspunkt opp. Men ikke for alle, og det gjelder heller ikke alle arrangementene. Det kan nesten virke litt tilfeldig.

– Man kan ikke stole på Facebook akkurat nå, sier kulturhusdirektør Peter Krarup.

For eksempel forrige helg skapte det problemer for kulturhuset på KM Myrland hvor publikummere kom for sent. Heldigvis kun ni personer, men likevel er det irriterende synes Krarup.

Det er ikke noe nytt at de fleste i dag bruker Facebook for å huske de forskjellige konsertene, forestillingene og showene en skal på. Krarup forteller at de gjør det de kan for å skrive korrekt tidspunkt i teksten til arrangementene, men at det ikke er alle som leser det.

– Vi gjør det vi kan for å begrense problemet, og så håper vi Facebook løser det snart. Det er virkelig ikke noe vi kan gjøre, for det er noe med innstillingene på folks mobiler. Det er irriterende for folk tror det er vi som har gjort feil, men det er det ikke. Men folk er greie å ha å gjøre med når vi forklarer det. Men det er jo trist når folk kommer langveis fra.

Tidligere har Harstad kulturhus lagt ut denne beskjeden for å informere publikum:

«OBS! Etter at klokka ble stilt i helga som var, har Facebook hatt trøbbel med tidspunkt på arrangementer. Noen arrangementer har derfor det siste døgnet dukket opp med feil klokkeslett. Klokkeslettet som står på din billett og på våre hjemmesider er gjeldende. Vi håper problemet blir snarlig løst!»