I forbindelse med den nye fotballcupen, Nordkraft Festspillcup, har arrangementskomiteen med samarbeidspartnere sørget for en heidundrende rusfri utekonsert i Harstad neste helg.

– Det er ikke bare en konsert for barn og unge som deltar i fotballcupen. Dette er en konsert for alle barn og unge, sier Jan Lindgren, på vegne av Nordkraft Festspillcup og Jubel-konserten.

– Målet vårt er at denne konserten blir mer tilgjengelig for flest mulig, sier han.

Julie Bergan og Ramón

At både Julie Bergan og Ramón kommer til Jubel, er arrangementskomiteen svært stolt av.

– Det er helt fantastisk at vi klarte å lande både Julie Bergan og Ramón til konserten vår. Det er jo ikke gitt at man klarer å levere så gode navn første året vi arrangerer Jubel, sier Lindgren.

Julie Bergan er kjent for å holde energiske konserter hvor hun gir alt for å gi publikum en opplevelse.

Ramón ble først kjent via The Stream på TV2. I fjor høst slo han virkelig gjennom som en av Norges nye store artister. På kort tid har han levert låter som har gjort det godt på hit-listene.

– Begge artistene har nettopp sluppet nye låter, som jeg regner sterkt med vi får høre på konserten, sier Lindgren.

Lokale stjerner

Ikke bare er det de nasjonale artistene som skal skinne for publikum. Det har hele tiden vært viktig at Jubel også er en konsert for lokale artister.

– Vi kan derfor med stolthet fortelle at vi har fått både Inna Marja Amundsen og Marco Dagsvold til å opptre.

Inna Marja Amundsen kommer fra Liland i Evenes og drømmer om å leve av musikken. Da hun deltok på Idol i 2020, klarte hun å målbinde Tshawe Baqwa med stemmen sin. Inna Marja har opptrådt flere steder, blant Harstad kulturhus, Narvik kulturhus og på Markomeannu.

Marco Dagsvold er fra Harstad og slo gjennom med låta «Ekko» i 2017. Etter det har han sluppet mer musikk, blant annet slipp av singlene «Vill», «Det renner over nu», og «Svømmer» i fjor sommer.

– For oss betyr det mye at vi har mulighet til å gi rom for unge, dyktige artister som vil opp og fram. Og vi kan garantere at de også kommer til å gi alt for publikum på scenen. Vi gleder oss til å presentere en fantastisk Jubel-konsert til unge i regionen, avslutter Lindgren.

Bildeserie

Se stor bildeserie fra Marcus og Martinuskonserten