Gå til sidens hovedinnhold

Bakerinnen fikk besøk av kjendiskonditor: – Han ble misunnelig på antall kunder vi hadde

Det ble hektisk For Camilla Johansen og hennes ansatte da hun fikk en telefon fra Pascal.

Onsdag formiddag hadde Bakerinnen besøk av kjendiskonditor Pascal. Pascal seiler for tiden langs norskekysten, og tok seg tid til å stikke innom for å besøk Camilla Johansen og hennes ansatte.

– Han ringte meg for ikke så lenge siden og sa at han kom til å komme en tur innom, og da var det bare for meg og mine ansatte å gjøre oss klar. Han er en mann som setter pris god kvalitet på båder råvarer og resultatet, så det var viktig for oss at disken var full av deilige boller og brød.

Det ble en hektisk dag for Camilla. Med ansatte på ferie, mange kunder og leveranser, måtte hun og de ansatte jobbe på spreng for å sørge for at disken til en hver tid var klar.

– Vi er veldig stolt over det arbeidet vi gjør her og faget vårt. Derfor var det veldig gøy at vi fikk veldig gode tilbakemeldinger fra Pascal. Hvis han ikke liker det han ser, så tier han stilt, men på onsdag var det bare lovord fra han. Han ble veldig imponert over alt vi har fått til og misunnelig på antall kunder som var innom bakeriet.

Tok seg tid til de ansatte

– Det er også veldig gøy at han tar seg tid til å prate med alle de ansatte. Det spiller ingen rolle om du er ekstrahjelp eller baker. Han tar seg tiden til å rose alle. Og om det var noen som ville prøve seg nede hos han, måtte de bare gi beskjed til meg så kunne jeg videreformidle det til han.

Camilla har hatt jevnlig kontakt med konditoren siden hun var med i Hele Norge Baker, og er innom bakeriet hans hver gang hun er i Oslo.

– Jeg har mitt konsept og Pascal har sitt, men etter jeg startet opp eget bakeri har han kommet med en god del tips og triks om hvordan drive effektivt og økonomisk. Selv om det likheter mellom det å være konditor og baker, er det to forskjellige fag.

Les også

Feriestemning i Harstad: – Vi klarer ikke forlate sentrum

Tullet med tanken om TV-konsept

Pascal har planer om å starte nytt utsalgssted i Oslo, og Camilla er invitert til åpningen.

– Det ville vært interessant å være med å se mer hvordan han drifter. Vi har ting vi kan lære av hverandre, så det hadde vært spennende å reise ned å hentet inspirasjon hos han. Det kommer ikke til å bli noe forandring på mitt konsept. Det er mer snakk om hvordan man kan gjøre konseptet enda bedre.

Camilla forteller at hun og Pascal har tullet med tanken om å lage TV sammen.

– Vi har tøyset med et konsept. En kritisk franskmann og en snakkesalig nordlending på tur i en gammel 2cv. Sammen skal vi reise rundt og besøke landets bakerier. Det er nå bare en tanke, og noe som er moro og tulle med.

Les også

I dag startet Maria og Linn som Bakgårdens nye sjefer: – Nå er det ikke bare gamle ballhester her