Gå til sidens hovedinnhold

Bare iHarstad og Direktesport viser all kvinnefotball

iHarstad sender alle kamper i Toppserien og 1.-divisjon.

Amedia, som iHarstad er en del av, har kjøpt rettighetene for 2021 og 2022. Det betyr at du blant annet får se alle Medkila ILs sine kamper, både hjemme- og bortekampene.

Når Toppserien og 1.-divisjon sparkes i gang denne helgen, er alle kamper tilgjengelige i vår visningsplattform direktesport.no. Den finner du i lenken og på iHarstads forside.

Nytt av året er det at også 1.-divisjon vises i tillegg til Toppserien. For se alt dette trenger du abonnement som du kan kjøpe her. Det koster 5 kroner de første 5 månedene. Abonnementet løper fram til du selv sier opp.

Les også

KUN HOS iHARSTAD: Vi viser masse live sport!

Dermed er all toppfotball for kvinner i Norge tilgjengelige for de som abonnerer på en av Amedias aviser.

– Vi er utrolig glade for å endelig kunne offentliggjøre at vi gjennom denne avtalen nå kan glede oss til å se samtlige kamper i 1.-divisjon på Direktesport. Amedia har i samarbeid med fotballen bygget opp en solid visningsplattform for Toppserien, noe som har betydd svært mye for produktet. At vi nå også får dette på plass for 1.-divisjon vil føre til et enormt løft for ligaen. Samspillet mellom lokalavisene og klubbene er allerede godt, men vil styrkes ytterligere gjennom engasjementet som visningsretten gir. Det tror vi vil gi ligaen en ekstra dimensjon, sier Hege Jørgensen, daglig leder i Toppfotball Kvinner.

Les også

Vil du bli fotballkommentator hos iHarstad?

– Siden vi begynte å vise Toppserien i 2018 har det vært en formidabel vekst i antall seere. Vi er derfor veldig glad for at vi nå kan vise de to øverste nivåene. Det betyr også at enda flere av Amedias lokalaviser kan få vise sine lokale lag noe som betyr økt oppmerksomhet og flere forbilder, sier Helge Birkelund, direktør for sportsutvikling i Amedia.

Les også

Miriam, Maria og Liv Solveig bor sammen i «Medkilahuset»: – Kan ikke be om mer

Les også

Kim har omfavnet friluftslivet: – Noen ganger er det fint å være alene