Gå til sidens hovedinnhold

Bobilkjeden kommer til Evenes - med Kurt bak rattet

Når bobil- og campingvognkjeden Ferda skal flytte fra Bjerkvik til Evenes er det bilmannen Kurt Kvello som skal være daglig leder.

I omtrent halvannet år har Kurt Kvello vært salgssjef hos Teknisk Bureau i Harstad. Og helt siden 1988 har finnmarkingen jobbet med bil.

Men i en knapp måned har han vært daglig leder for bobil- og campingvognkjeden Ferdas avdeling i Bjerkvik.

– Det har vært veldig spennende. Mye lik bilbransjen for å si det sånn, men det er veldig sesongbetont med tanke på salg. Vi har mye å gjøre og i sommermånedene er det jo ekstra mye, sier Kvello til iHarstad.

Les også

Ida tvilte da hun fikk sjansen i drømmejobben: – Jeg skammet meg og følte meg feig

Kan nå flere

Ved slutten av året skal Ferda flytte avdelingen fra Bjerkvik til Evenes, i nærheten av Cirkle K ved Harstad/Narvik Lufthavn, Evenes.

– Med flyttingen til Evenes får vi et enda større nedslagsfelt og kan ta imot både de som kommer med fly og kjørende langs E10.

For etter at markedet for bobil- og campingvognmarkedet eksploderte med koronarestriksjonene som ble innført for utenlandsreiser i fjor, opplever Kvello og Ferda-kollegaene over hele Norge at nordmenn planlegger for en mer kortreist ferie i år også.

– I fjor var det mange som prøvde bobil og campingvogn for første gang, både blant unge voksne og familier. Mange som leide en bobil eller vogn da, vil kjøpe i år. Og de som var for sent ute til utleie i fjor, har sørget for å være tidligere ute nå, sier konsernsjef Leif Terje Hansen i Ferda.

Les også

Kent-Åge Åsheim ønsker å bli den første i Harstad med helelektriske drosje. Nå får han støtte fra kommunen