(Salangen-Nyheter): Cecilie Bredahl var ute og gikk tur med barna sine i fjæra på Årsand i Ibestad kommune forleden. Turen var hovedsakelig for å nyte det gode vårværet og samtidig skape litt spenning hos ungene med en liten skattejakt i fjæra.

Skattejakten skulle vise seg og bli en meget spesielt jakt på noe helt annet.

Blant tang og tare dukket det opp en svart lang gjenstand som mor Cecilie Bredahl med første blikk ikke kunne se passet helt inn i miljøet. Det var en svart lang dildo.

Traumatisert

– Jeg ble lettere traumatisert og nåkka forferdet da jeg så hva det var. Ka i alle daga? Den hørte jo ikke til der i det hele tatt, sier Cecilie Bredahl til Salangen Nyheter. Hun ler litt samtidig som hun forteller historien til journalisten.

Hun rørte ikke den lange svarte staven som lå der. Ungene, guttene på 4 år og 6 år som var med henne ble nysgjerrige på hva dette var. Dermed ble det også en oppgave for Cecilie og forklare dette.

– De ble veldig opphengt i hva dette var for noe? Jeg ble veldig stressa og sa det var søppel, og de fikk ikke lov å røre den! Så gikk vi bare derifra, sier Cecilie muntert.

Les også

Med 39,5 i feber ble Kåre friskmeldt fra korona. Noen dager senere havnet han på isolat

Topper lista

Hun legger til at dette topper lista over rare funn og opplevelser som hun har kommet over i sitt liv.

– Det ble en annerledes skattejakt for å si det sånn i Årsandfjæra. Men den kommer til å bli husket, understreker Cecilie Bredahl overfor Salangen-Nyheter.

Gledens dag for eieren?

Om dildoen ligger i fjærsteinene der enda, eller om noen har sett sitt snitt og hente den før denne artikkelen kom på trykk, vites ikke. Eller kanskje denne lille nyhetssaken du nå leser kan berge en ellers så koronatung hverdag for eieren, som endelig har oppdaget hvor en av han/hennes mest kjæreste leketøy har havnet.....