Dogman søker butikksjef til ny butikk i Harstad. Den skal åpne vinteren 2022 i Fjordgata 1, står det i stillingsannonsen. Fjordgata 1 er Bertheustorget, som i disse dager døpes om til Alti – det nye kjøpesenteret i Harstad sentrum.

– Foruten å tilby en spennende stilling i et voksende selskap med solide resultater, tilbyr vi en arbeidsplass med nesten like mange hunder som mennesker, hvilket i henhold til forskning gjør oss både lykkeligere og mer avslappet. Et jordnært selskap med takhøyde og uformell stil, hvor kjæledyrene er i fokus. Vi ser på oss selv som en stor familie hvor det er viktig å bidra til et engasjerende og trivelig arbeidsmiljø, heter det i annonsen.

Tiltredelse er snarest. AB Dogman er i dag Nordens ledende aktør innen husdyr-tilbehør og importerer, distribuerer og markedsfører produkter innen husdyrsegmentet samt hest og rytter. Kjeden har varemerker som Dogman, Jacson og Kennel Equip. Dogman finnes i dag representert med selskap i Sverige, Norge, Danmark og Finland. I september 2017 kjøpte Dogman sine første butikker for å starte en egen butikkjede. I dag består selskapet av 33 butikker i Sverige og Norge.

Den norske morsselskapet Dogman AS hadde i 2021 en omsetning på drøye 83 millioner kroner og resultat før skatt på 18,5 millioner.