↓ Dette er en kommersiell tjeneste fra Amedia Marked
Hjemmeside Telefon Adresser

På nettet

Send epost

Telefon

959 61 556

Besøksadresse

Hans Egedes vei 1
9475 BORKENES
  1. Beskrivelse

Kun fagfolk!

Bestiller du Snekker Pedersen til å gjøre en jobb, skal du være sikker på at du får besøk av håndverkere med papirer og kunnskap i orden. Helt siden oppstarten har vi hatt et ufravikelig mantra om å kun ansette faglærte snekkere.

Vi ønsker også å være en arena for fremtidens snekkere, og har et styrevedtak som sier at vi alltid skal ha lærlinger blant oss.


Eid av de ansatte

Vi bygger vår filosofi på at vi seirer ved å dele. Derfor er Snekker Pedersen eid av de ansatte, som alle føler det samme eierskapet og ansvaret for bedriftens rennommé så vel som resultat.


Trygghet i alle ledd

Vi har nødvendige sertifiseringer og følger alle HMS-krav for at våre fagfolk skal ha en trygg og sikker arbeidsplass. Det grønne perspektivet er også viktig i alt vi gjør.

Forskjellen ligger i detaljene

Vår hverdag handler ofte om å sammenføye gammelt og nytt gjennom å løfte eldre bygg og boliger opp til dagens standard slik at de blir funksjonelle, estetiske og praktiske. I et slikt arbeid har vi erfart at forskjellen og kvaliteten ligger i fagkunnskapen og fokus på detaljene.


Fra ide til bygg

Gjennom mange år har vi spesialisert oss på byggesak og teknisk tegning, noe som gjør oss i stand til å ta hånd om hele byggeprosessen fra ide til ferdig bygg.

Går du med planer om og bygge ut huset, skaffe deg garasje, renovere hytta, eller pusse opp badet?

Vi har seriøse samarbeidspartnere i alle fag og er bare en telefon unna! Vi er her for deg!