Nettavisen iHarstad startet opp i april 2020 med Lars Richard Olsen og Morten I. Jensen. Siden den gang har alle piler peket bratt oppover, og suksessen er et faktum allerede etter knappe to års drift. Vi er ti ansatte!

I 2021 hadde avisa en økning i antall abonnenter på over 30 prosent. De siste ukene av januar 2022 fikk vi over 1.100 nye personer som daglig logget seg inn for å lese siste nytt og de beste reportasjene. På Facebook passerer vi snart 11.000 følgere.

Nå utvider vi staben med en ekstra nyhetsjournalist. Søknadsfrist er 15. februar. Du kan søke på stillingen her

iHarstad har arbeidssted midt i sentrum i nyoppussede lokaler – og utsikt til torget i en by som preges av framtidstro og god utvikling. Vi er en ren nettavis, og jobber med flere nyskapende prosjekter. Blir du med på laget, får du være med å forme og påvirke et av Nord-Norges mest framtidsrettede og sultne mediehus.

Vi er en del av Amedia, som er Norges største utgiver av lokale medier. Daglig når våre medier mer enn to millioner lesere.

Med Amedia i ryggen satses det knallhardt på iHarstad. Vår ambisjon er å bli den største nettavisen i Harstad. Nå har du muligheten til å være med på et spennende eventyr. Det som samler oss er journalistikken, den er vår forretningside. Vi er ikke på børs, har delvis lokalt eierskap. Overskuddet i Amedia pløyes tilbake til videre utvikling av avisene.

Så hiv deg rundt og søk jobb hos oss – eller tips noen du kjenner!

Her kan du se en video om hvordan det er å jobbe hos iHarstad og Amedia