I Harstad ble en beruset mann funnet sovende på fortauet i Hagebyveien. Politiet kjørte han hjem hvor han ble tatt vare på av sin mor. Dette meldte Troms Politidistrikt klokken 05.29.

En ung mann ble påtruffet utenfor politihuset i Tromsø og innbragt til drukkenskapsarrest. Han var så alkoholpåvirket at han ikke kunne ta vare på seg selv.

I Narvik skulle politiet ta kontroll på en vanskelig gjest ved utested som nektet å forlate. En annen person brøt inn. Politiet måtte ta fysisk kontroll på begge to. To personer ble tatt med fra stedet av politiet. Blir anmeldt for henholdsvis vold mot offentlig tjenesteperson og ordensforstyrrelse. Dette meldte Politiet i Nordland klokken 04.01 på Twitter.

En politipatrulje i Tromsø måtte bortvise to menn fra sentrum resten av natta, idet de utviste aggressiv adferd og nesten startet slåsskamp.

Like før kom en patrulje over en ung mann i Tromsø sentrum som ikke klarte å ta vare på seg selv på grunn av for mye alkoholinntak. Han ble innbragt, og tilbringer resten av natta i drukkenskapsarresten.

Klokken 02.59 meldte Troms Politidistrikt at UP hadde stanset en bil på Elverhøy etter mistanke om ruskjøring. Sjåføren ble pågrepet og tatt med til legevakta for blodprøve.

Omtrent en time før stanset UP en bil i Tromsdalen etter mistanke om ruskjøring. Sjåføren ble pågrepet, og ble tatt med til legevakt for blodprøve.

Klokken 00.46 meldte Troms Politidistrikt at en bil hadde kjørt av veien i Trollvika. Det er mistanke om promillekjøring, og fører er pågrepet av politiet på Finnsnes og ble tatt med til legevakta for blodprøve.