En mann i 40-årene ble i natt anmeldt etter en voldshendelse inne på et utested i Harstad sentrum. Fornærmede hadde ikke behov for legetilsyn. Det meldte Troms politidistrikt klokken 04.38 i natt.

En person i Harstad fikk et uventet besøk natt til lørdag. Det kom tolv kyr på besøk i hagen i et boligfelt på Bergseng. Uvisst hvem som eier dyrene, meldte Troms politidistrikt klokken 03.09.

I Tromsø ble en mann i slutten av tenårene stanset av utrykningspolitiet i forbindelse med en fartsovertredelse i en 70-sone i Breivikatunnelen. Det ble tatt midlertidig beslag av førerkort og anmeldelse. Det meldte Troms politidistrikt klokken 05.35.

En mann i Tromsø sentrum ble anmeldt for å ikke ha etterkommet pålegg fra politiet. Mannen ble bortvist fra sentrum, men ble påtruffet i sentrum litt senere av samme patruljen.

På Finnsnes ble en bilfører fratatt førerkortet etter mistanke om ruspåvirket bilkjøring. Blodprøve ble sikret og sak opprettet, meldte Troms politidistrikt klokken 01.18.

En beruset mann i 20-årene ble innbrakt fra Tromsø sentrum. Mannen lå på bakken og var ute av stand til å ivareta seg selv. Han ble innsatt i drukkenskapsarrest.

Les også

– Norge, kjempetullingers fødeland