Allerede ved midnatt begynte en aktiv kveld for politiet i Nordland. Flere trengte bistand på private adresser etter at krangel utviklet seg til vold. I Lofoten på Flakstad be en ung mann under 18 år anmeldt for å ha slått til andre på adressen. Saken endte med at politiet gav vedkommende en skyss hjem. I Sandnessjøen oppsto en krangel mellom far og sønn som ble meldt inn som ordensforstyrrelse. Ifølge meldingen fra politiet var begge beruset, og sønnen ble gitt pålegg om å forlate adressen.

Det ble ikke mange som måtte overnatte i arresten, men for en mann i 20 årene på Sortland ble dette raskt tilfelle. En politipatrulje plukket opp gjesten sin for natten da han ikke forlot utestedet han var bortvist fra.

Etter å ha mottatt en melding om en synlig beruset kvinne som skulle ha satt seg bak rattet, fikk politiet kontroll på bilen og opprettet sak på kvinnen som kjørte. I Narvik ble en mann i 30 årene stanset for en kontroll i sentrum. Dette endte med en siktelse for promillekjøring og bevissikring ble foretatt.

Også i Svolvær ble en mann under 20 år stanset av en patrulje ved mistanke om ruspåvirket kjøring- Ifølge meldingen fra politiet besluttet de å fremstille mannen for bevissikring og beslagla førerkortet til den unge gutten.

Natt til lørdag foretok politiet promilletest av en båtfører som gav positivt utslag. Ifølge Twittermeldingen blir det gjort et midlertidig beslag av kystskippersertfikat og mannen bringes inn til å ta blodprøver.

På Helgeland kom det inn melding rundt kl 01 om en enebolig som sto i brann på Sømme. Beboeren var allerede ute da nødetatene kom på stedet og saken oppdateres.

Tidlig på morgenkvisten i dag fikk nødetatene i Troms melding en røykutvikling fra en enebolig på Storsteinnes. Huseieren var selv på jobb da dette skjedde og ankom stedet i etterkant. Ifølge politiet sin melding kom røykutviklingen fra et bad i huset og årsaken til brannen er fortsatt usikker.