Klokken 4:32 skriver politiet om et slagsmål på privat adresse i Harstad.

– Vi er på stedet og har kontroll på de to involverte. Begge ønsker å anmelde hverandre. Den ene kjøres til legevakt med en mulig skadet nese.

Rett før klokken seks måtte politiet rykke ut til en person som skal ha skutt på hus med luftvåpen.

–Vi har kontroll på gjerningspersonen, en mann i 30-årene. Han vil bli anmeldt for forholdet, samt for bæring av kniv. Ingen skader

I Narvik måtte politiet bistå med en beruset mann ved et utested. Han skal ha opptrådt aggressivt og vært innblandet i håndgemeng. Personen blir anmeldt for forholdet.

Fire minutter senere måtte også politiet i Tromsø ta hånd av en person som kan ha drukket litt for mye.

– Overstadig beruset mann i 30-årene funnet liggende i en park i sentrum. Innbringes og settes i arrest, skriver politiet på Twitter.

I løpet av natten ble tre til berusede personer tatt hånd av i Tromsø.

I Nordreisa arrangeres Gorosofestivalen. Naturligvis medfører dette at noen blir i overkant beruset.

– I sammenheng med Gorosofestivalen har politiet bortvist fire personer fra festivalområdet, grunnet beruselse og ordensforstyrrelse. Tre personer er fraktet til legevakt etter to voldshendelser. Forholdene etterforskes.

I 05-tiden melder politiet om en død katt i Ramfjorden. Katten skal ha blitt påkjørt.

– Den er dessverre død, men ligger i vegkanten om noen savner den. Den er beskrevet som svart og brunstripete og litt hvit. For nærmere beskrivelse kan politiet kontaktes.

Les også

Stine trodde aldri at hun ville ha barn før hun kjente savnet – men da var det for sent

KORRIGERING: I tittelen sto det at et ble skutt på hus med luftvåpen i Harstad. Dette er feil. Hendelsen skjedde i Tromsø. Dette ble korrigert 13:06.