Politiet i Tromsø rykket ut til Tomasjord etter melding om trusler og skadeverk. Før de kom frem stakk trusselutøver av i en bil. Vedkommende krasjet bilen etter kort tid og stakk av til fots. Personen ble funnet og pågrepet, og siktes for en rekke forhold, herunder promillekjøring. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 05.15.

Kl 0330 mottok politiet i Tromsø melding om vold utenfor et utested. Patruljen var like i nærheten og pågrep raskt en person. Vedkommende er i politiets arrest. En person ble kjørt til legevakten med skader i ansiktet.

På Finnsnes måtte politiet rykke ut etter melding om utforkjøring. Patruljen påtraff fører like i nærheten. Vedkommende var uskadd. Det er mistanke om promillekjøring og blodprøver tas. Førerkort beslaglegges. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 02.33.

Rundt klokken 02.00 påtraff politiet i Tromsø en beruset og kranglete person som for ca 45 min tidligere ble bortvist fra sentrum. Han benyttet seg ikke av muligheten til å gå hjem og må tilbringe natten i arrest. Vedkommende anmeldes også for å ikke etterkomme pålegg.

Politiet ble tilkalt etter melding om krangel i en privat bolig i Tromsø. Politiet tok kontroll på en truende person. Han ble bortvist fra stedet, og anmeldes også for trusler mot politiet. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 01.55.