iHarstad og Amedia har eksklusive rettigheter til å vise Harstad IL sine seriekamper i 3.-divisjon i 2022. Det samme gjelder samtlige kamper som Medkila IL spiller i 1.-divisjon for kvinner.

Lørdag er det sesongpremiere for Harstad IL på Harstad stadion. Motstander er Bossekop fra Alta. Så går det slag i slag utover våren, sommeren og høsten med motstandere som Senja, Tromsø 2, Mjølner, Lillestrøm 2, Strømsgodset 2 og Mjøndalen.

Dersom du vil ha tilgang til kampene, tegner du abonnement på iHarstad her

iHarstad viser både hjemme- og bortekamper. Dersom du allerede er abonnent, har du tilgang til alle kampene som skal vises.

HIL sin kamp mot Bossekop ser du her lørdag 9. april klokka 13.00

Saken fortsetter under videoen

Av andre godbiter fra 3.-divisjon, Norsk Tipping-ligaen, nevner vi Senja – Gjelleråsen lørdag klokka 14.00 og Mjølner – Fløya lørdag klokka 16.00.

Medkila i 1.-divisjon har allerede startet sesongen. Første kamp ble det 6-0-tap borte mot TIL 2020, og så gikk laget på et 3-0-tap borte mot Amazon Grimstad. Søndagens motstander klokka 13.00 er Klepp, som har spilt to uavgjortkamper mot henholdsvis Hønefoss og TIL 2020.

Medkila sin kamp mot Klepp ser du her søndag 10. april klokka 13.00

Det er også seriestart i 2.-divisjon menn denne helga. iHarstad viser blant annet Tromsdalen – Frigg lørdag klokka 14.00 og Ull/Kisa mot Alta søndag klokka 16.00.

Hvis du er interessert i å følge Alta Ski24 direkte, starter vi sendinga allerede fredag klokka 14.40. Her skal Daniel Strand forsøke seg på verdensrekorden i 24-timersløp. Sendinga ser du her

I tillegg er det altså et vell av andre direktesendinger, der seriestart i fotball er totalt dominerende på sendeplanen.

PS: Amedia og iHarstad har fra 2023 inngått en medieavtale med TV 2 om fotball. iHarstad får da vise kampene fra OBOS-, PostNord-og Norsk Tipping-ligaen samt 4.-divisjon for menn. Det samme gjelder for norgesmesterskapet for menn (cupen) og aldersbestemte landslag. Eliteserien er ikke med i avtalen, men administrerende direktør i TV 2, Olav Terjeson Sandnes, sier at de ville komme tilbake til dette etter hvert.

Slik ser du Direktesport hos iHarstad

Du kan se kampene både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg iHarstad +Alt-abonnement, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TV-er med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.