En lett mc med to personer kolliderte med en trafikkøy på FV83 ved Seljestad. De to involverte var oppegående og ved bevissthet. Politiet ankom stedet og undersøkte saken videre.

En person har blitt slått i ansiktet i forbindelse med en fest på en privat adresse i Harstad. Han ble påført et kutt i leppa og får tilsyn på legevakten. Gjerningspersonen hadde forlatt stedet før politiet ankom åstedet. Fornærmede får evt. inngi anmeldelse på forholdet i ettertid.

Beruset mann lagde kvalme i taxikø i Harstad sentrum. Fremsatte deretter diverse verbale uttalelser samt viste fingeren til en politipatrulje. Vedkommende ble innbrakt og innsatt i drukkenskapsarrest. Anmeldes for forulemping av offentlig tjenestemann.

Det var i går kveld et trafikkuhell i Lundekrysset på FV84. I etterkant av uhellet stakk den ene parten av. I den forbindelse skal en person ha blitt hengende etter bilen i det den stakk av fra stedet. Den skadde var ved bevissthet. Ble ivaretatt av helsevesenet.

Personen som forsøkte å rømme anmeldes for å ha stukket av fra ulykkesstedet, brukstyveri av bil, kjøring i alkoholpåvirket tilstand, uaktsom kjøring, samt kjøring uten gyldig førerkort. Blodprøve sikret og sak opprettet.