I Harstad måtte en patrulje avslutte en fest på privat adresse i sentrum etter klager fra omgivelsene. Det meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 03.50.

Litt tidligere ble en beruset mann bortvist fra sentrum på grunn av kranglete og ufin oppførsel. Det meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 03.43.

En beruset mann i 40-årene ble også innbrakt i arrest etter å ha utagert kraftig på et utested. Patruljen valgte å anmelde mannen.

En travel natt i distriktet

Nødetatene måtte rykke ut til trafikkuhell på Gjerstadveien i Vesterålen Trafikkuhell. En bil hadde kjørt ut av veien. En person var involvert. Personen ble sjekket av ambulanse. Det er ikke snakk om personskade, men store materielle skader. Ikke mistanke om ruspåvirket kjøring. Patruljen opprettet sak. Det meldte politiet i Nordland klokken 05.48 på Twitter.

I Tromsø ble en mann i 20-årene anmeldt for å ha kjørt sparkesykkel i sentrum med promille på over 1,5. Det meldte Troms politidistrikt klokken 05.05.

En beruset mann i 30-årene ble innbrakt i arrest etter ikke å ha etterkommet pålegg om å fjerne seg fra et utested i Tromsø hvor han var uønsket. Mannen ble anmeldt av patruljen.

En beruset mann i 20-årene ble innbrakt i arrest etter å ha utagert mot dørvakt og andre personer på utested i Tromsø. Forholdet anmeldes av patruljen. Det meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 03.16.

En mann i 20-årene ble innbrakt i arrest etter å ha vært involvert i slåssing på utested i Tromsø. Mannen ble anmeldt for å ha utøvd vold mot ansatte på stedet samt nektet å samarbeide med politi.

Nødetatene måtte rykke ut til trafikkulykke i Sørbotn i Ramfjorden. En bil hadde kjørt av veien og havnet på taket. Tre personer var involvert. Tre menn i 20-årene ble ivaretatt av helsevesenet. To av dem skal ha alvorlige skader. Bilen har kjørt av veien i et kryss og landet på taket, som førte til større materielle skader. Sak opprettes og etterforskes. Det meldte Troms politidistrikt på Twitter klokken 03.03.

Politiet og frivillige fra Norske redningshunder, Røde kors og Norsk folkehjelp startet i natt et søk i Reisadalen etter en mann i 30-årene som hadde kommet bort fra et turfølge. Mannen ble da sist sett ca 7 km ovenfor Saraelv. Den savnede ble funnet i god behold. Redningshelikopteret fra Banak gjorde observasjon fra luften som førte til lokalisering. Det meldte Troms politidistrikt klokken 02.51.

I Fauske stanset politiet en mann mistenkt for kjøring i ruspåvirket tilstand på en Crosser. Det skjedde etter tips fra publikum. Mannen hadde ikke gyldig førerkort. Sporsikring ble foretatt og sak opprettet. Det meldte politiet i Nordland på Twitter klokken 02.07.

Sent lørdag kveld måtte patrulje avslutte en fest på privat adresse i Tromsø sentrum. Det var omkring femti festdeltagere, mange av dem mindreårige.