Gå til sidens hovedinnhold

Fikk pris for årets poolmedlem - Beskjedenheten selv

Prisen for årets poolmedlem gikk til en mann som Harstad profileringspool beskriver som beskjedenheten selv, tiltross for at han er ofte tyngden bak prosjekter.

Årets poolmedlem deles ut til årlig til medlemmer som har vist særskilt engasjement for organisasjonen. I år gikk prisen til et av styremedlemmene som har vært løsningsorientert under hele pandemien. Styreleder Håkon Vahl ble kåret til åretspoolmedlem i fjor, og fikk æren av å overrekke prisen årets vinner, Karl Erik Arnesen.

En folk samles rundt

Ifølge juryen har Arnesen vært et stødig og pålitelig medlem av Harstad Profileringspool, særlig da pandemien slo inn noe som Arnesen håndterte med et løsningsorientert fokus.

- Han har stor kapasitet og lidenskap for sine oppgaver, og løser de med kløkt og gjør at de rundt han samles om et felles mål i ekte seire ved å dele ånd.

Et forbilde for medlemmene

Juryen begrunner også at Arnesens evne til å bygge gode relasjoner, har sikret han en fortjent plass som årets poolmedlem.

Harstad Profileringspool har som visjon å «Serie ved å dele» Målet er å gjøre Harstad til en mer attraktiv by og er arrangører bak Harstadkonferansen, Folk i parken og Serie ved å dele – skolen.

Les også

Kriss Rokkan Iversen ut av Harstad-politikken