Gå til sidens hovedinnhold

Flere uten TV og bredbånd i Harstad

Telenor jobber med å rette feilen som berører abonnenter flere steder i Harstad.

– Vi vet per nå ikke hva problemet skyldes. Montør feilsøker videre etter årsaken til bruddet, sa informasjonssjef Magnus Line i Telenor torsdag kveld.

Det er rapportert om feil i områdene Gangsås, sentrum og Seljestad. Flere steder kan også være berørt. I en melding til kunder fredag sier Telenor at de venter å ha utbedret feilen enkelte steder innen klokken 15.

Ber berørte abonnenter ta kontakt

Det skal ha vært utfordringer tilknyttet signaler til TV og bredbånd i området siden andre april. Torsdag sendte Telenor ut en tekstmelding til berørte kunder og anslo at feilen skulle være rettet til kl 18 samme ettermiddag.

Magnus Line frykter nå det vil ta lengre tid.

– Uten kjent årsak til feilen er det dessverre vanskelig å si når nettet er oppe og går igjen. Vi vet ikke hvor komplekst og tidkrevende arbeidet vil være. Vi kan ikke love at det blir klart igjen i ettermiddag, sier han.

Line ber berørte kunder ta kontakt med Telenors kundeservice.

– Vi beklager den ulempen dette medfører for kundene. Telenor har en alltid på nett-garanti hvor kundene kan få en datapakke på mobilen for å avhjelpe situasjonen. De bes melde seg til oss, sier han.

Også på Seljestad skal det være problemer med Telenors internett og kabel-tv, forteller en tipser.

– I vårt nabolag har vi også problemer med at både nett og tv faller ut. Det er frustrende at man heller ikke får ringt kundeservice siden det stengte klokken 20.

På Telenors hjemmesider kommer det opp at de har registrert at det er et problem på Seljestad. De arbeider med å løse problemet så raskt de kan.

Les også

Her skal det bygges 24 boliger for forsvarets ansatte: – Vil fort oppfatte hvor bra det er å være her

Les også

Dominik (16) lå på et kontor mens pappa overnattet i bilen: – Politiet vinket oss av gårde

Les også

Rettssaken mot Harstad-læreren: Fortalte hvordan «Jonas» maste om bilder