"Jeg misunner ikke milliardærer og mangemillionærer ei eneste krone", konkluderer Edvin M. Eriksen i vanlig disharmonisk SV-stil, mens han bringer til torgs en tirade av usammenhengende og motstridende argumenter for og imot det han forfekter, men som har en fellesnevner, - det er gjennomsyret av hat og misunnelse.

Les også

Jeg er drittlei rikingene

Jeg har en vakker, ung kone, vi har flere møblerte hjem i Europa, til og med i Russland, og vi har flere dyre, flotte biler, og vet du hva? - jeg betaler skatten min til Elverum Kommune. Elverum ligger i Norge, så vet du det.

Det er mitt valg, Røkke valgte annerledes, og sikkert uten å spørre SV.

Hadde det vært bedre om jeg solgte alt og donerte pengene til lokallaget av SV i Harstad??

Så kunne vi flyttet tilbake til Harstad, og du hadde kanskje vært så snill å vise oss veien til NAV kontoret i byen, så hadde vi fått en sosial leilighet av NAV og gått og hentet penger hver måned "til livsopphold" samt rekvisisjoner til dyre merkeklær, ski, sykler og kanskje en el-bil, eller er det kun forbeholdt "flyktningene" som går på sosialen og får penger til feriereiser til landet de "flyktet" fra.

Hvis alle gjorde det hadde vi fått et lykkelig NAV samfunn, hvor alle gikk rundt og passet på at ingen hadde mer enn dem.

DA - hadde du vel sovet godt da ??

Les også

Vil du ha meg her, Kari-Anne?