Gå til sidens hovedinnhold

Hans Majestet Kongens Garde kommer til Harstad: – De er en bauta som alle kjenner

Det blir drilloppvisning og minikonsert når Garden kommer 4. juli.

Søndag 4. juli kommer Hans Majestet Kongens Garde til Harstad. Denne søndagen er Garden på tur i regionen, og gjør et stopp i Harstad for drilloppvisning på Harstad stadion klokken 13:00 og en minikonsert på torget klokken 16:00, sammen med musikere fra Hærens musikkorps, forteller Harstad kommunes kommunikasjonssjef Øivind Arvola.

– På grunn av smitteverntiltak og nasjonale bestemmelser, MÅ man ha billett for å overvære drilloppvisningen eller konserten. Billettene er gratis, og du kan bestille billett her: https://harstad-sentrum.hoopla.no/sales/2046062790?utm_source=hoopla.no&utm_medium=search

– Lokal arrangør er Harstad Sentrum AS i samarbeid med Harstad kommune. Vi har arrangørhjelp fra Harstad janitsjar slik at alt skal foregå trygt og sikkert.

Besøket føyer seg godt inn i rekken av arrangementer og opplevelser i Harstad i sommer.

Les også

Stor smitteøkning har nådd Harstad: – Med dette antallet vil vi gå med smitte en god stund fremover

Stort at Garden kommer

Linn Hvattum i Harstad Sentrum forteller at det stort at Garden kommer til Harstad.

– Garden er en bauta som alle kjenner, og flest har sett dem enten live eller på TV, så vi gleder oss veldig at de kommer.

– Som alt annet nå om dagen, er det viktig at smittevernet blir prioritert, og vi legger mye arbeid i det å finne gode løsninger for å skape et sikkert arrangement Festspillene har vist vei, og bevist at det går an å arrangere folkefest, og samtidig følge det som er av regler for å skape et smittefritt arrangement. Vi har rådført oss med kompetente personer, og selv om vi gjør det vi kan, ber vi også publikum om å være nøye og følge de reglene som er satt.

– Det er meldt greit vær, så vi håper at det holder seg slikt.

Les også

Kjemper for å få dødsdømte Luk hjem: – Vi har brukt 400.000 kroner så langt