Gå til sidens hovedinnhold

Har du meninger om stort og smått? Skriv til iHarstad!

Det er mye som skjer i Harstad og omegn som ikke har fått plass i avisa. iHarstad gjør noe med det.

Vi inviterer deg som leser til å skrive til oss hvis det er ting som du finner interessant og vil dele med andre. Det kan være et leserinnlegg hvis du har en mening om noe, eller det kan være at du vil skryte av spesielt god service – eller kanskje du har tatt et fint bilde? Ingenting er for stort eller smått for oss. Det eneste vi krever, er at du skriver navnet ditt på innlegget og at det er i tråd med god presseskikk.

Du kan også skrive til oss hvis du er med i et lag eller en forening, og vil spre det gode budskap om hva dere gjør for tiden. Legg gjerne med et bilde og tekst, så setter vi det på trykk.

Du når oss på tre forskjellige måter:

1. Det aller enkleste er at du skriver din mening inn her. Her kan du også legge inn et bilde hvis du vil. PS: Hvis du bruker andres bilder, må vi spørre om lov først.

2. Send en e-post med din mening eller bilde til tips@iharstad.no

3. Delta i vår Facebook-debatt på denne siden

Vi har allerede mottatt det første innlegget. Det er signert Leif Hansen i Harstad, og lyder som følger:

Godt innlegg!

– Jeg stemmer ikke Rødt, men dette var et meget saklig og kunnskapsbasert innlegg av Karl Erik Hoftaniska, som jo setter Per-Willy Amundsen temmelig ettertrykkelig på plass, når han - slik han for ofte pleier - og uten forstand, veiver rundt og flotter seg med ord og begreper fra Frps inhumane ideologi.

Leif Hansen, Harstad

Les også

– Per-Willy har gått ut og erklært at han er en Islamofob. Det er jo alltids fint når folk er ærlige med seg selv