Gå til sidens hovedinnhold

Harstad bryggeri får avtale med internettleverandør

Harstad bryggeri har fått avtale med Lokalbrygg AS.

Harstad bryggeri er ikke de eneste nordfra som sikret seg avtale, også Mack fra Tromsø og Qvænbrygg i Vadsø vil nå distribueres på nett via Lokalbrygg.

Vårt lokale bryggeri har på kort tid gjort seg kjent landet over, blant annet etter en rekke gode anmeldelser i rikspressen.

– Dette er lokale bryggerier som representerer høy kvalitet. Det er lokale merkevarer som kan dette med lokalt innhold. Kortreist drikke og kultur av beste sort, sier daglig leder Eirik Tomter i Lokalbrygg AS.

Les også

Skaper rundt 600 nye jobber: Her har de ansatte på Evenes flystasjon bosatt seg til nå

– Og det er en glede å bistå de lokale bryggeriene med å styrke deres distribusjon og tilgjengelighet. Vi hjelper dem – og de hjelper oss. Sammen tilbyr vi tradisjonsrike kvalitetsprodukter, med lokale smaker, sier Eirik Tomter.

Lokalbryggs mål er å tilgjengeliggjøre salg av lokalt øl via nettet til flest mulig nordmenn over 18 år. Det vil si til rundt 4,2 millioner nordmenn.

– Vi ønsker at nordmenn skal få muligheten til å kjøpe lokalt norsk øl med rundt 250 sorter øl i utvalget fra rundt 40 bryggerier. Mangfold og valgfrihet, sier Eirik Tomter.

Les også

Mener Harstad-bonde gikk langt over streken : – Brøt reglene med overlegg