Gå til sidens hovedinnhold

Heggen-elevene tilbake på skolen etter påske

Hvis ikke smitte-situasjonen endrer seg i Harstad i løpet av påsken, møter alle elevene på skolen tirsdag etter ferien.

I en melding fredag ettermiddag, fra Heggen videregående skole til elever og foresatte, heter det:

– Skolehverdagen vår har i mars måned i stor grad vært preget av strenge lokale smitteverntiltak på rødt nivå, og det er utfordrende for oss alle. Den gode nyheten er at smittesituasjonen lokalt ser ut til å være under kontroll og signalene fra Harstad kommune er at vi kan starte opp på gult nivå tirsdag 6. april.

Les også

@forebyggendeharstad blir avviklet: – Den jobben dokker har gjort for ungdommen e heilt super ❤️

– MEN: Det kan endre seg i løpet av ferien, og vi tar derfor høyde for at vi kanskje må starte opp på rødt nivå. Mye beror på at vi alle sammen tar ansvar for å håndheve de nasjonale tiltakene som kom denne uka. Det vil prege hva vi gjør og hvor mange vi kan møte i påskeferien. Og de må tas på alvor, uansett hvor frustrert og lei vi er av inngripende tiltak og meldinger om «å holde ut litt til».

– Hvis vi sammen klarer å holde smitten nede vil det bety en bedre hverdag på sikt. Vi vil følge utviklingen i den lokale smittesituasjonen og komme med info hvis det kommer endringer i løpet av påskeuka. Og så håper vi dere nyter feriedagene og fyller dem med energigivende innhold både inne og utendørs, skriver rektor og ledergruppe, og ønsker alle en god ferie.

Også ungdomsskolene skal tilbake på gult nivå tirsdag etter påske.

Les også

– Hvis noen vil kjøpe den driten her så er det greit, hvis ikke hives driten