Hvis du er eller skal bli abonnent hos oss, må du opprette en aID hos iHarstad.

Det kan du gjøre her

Her registrerer du ditt navn, mobilnummer, e-postadresse og fødselsdato, og velger et passord. Deretter kan du bruke ditt mobilnummer og passord for å identifisere deg på alle nettsteder og applikasjoner som bruker aID.

Alle i din aID-familie deler abonnement og tjenester som lar seg gjøre å dele, og det koster ingenting ekstra. Dere kan være opptil 5 medlemmer i familien.

NB! Gjelder medlemmer av samme husstand - dere må altså bo sammen for å dele abonnement. aID er en identitetsløsning levert av det norske mediekonsernet Amedia.

Selv om du foreløpig oftest vil se aID i tilknytning til abonnement på aviser, er ikke aID det samme som et abonnement. Din aID-bruker du for å fortelle avisen din hvem du er - og så vet avisen om du eller familien din har et abonnement. Å opprette en aID koster ingenting.

Du får muligheten til å opprette aID når du kjøper tilgang til innhold, eller når du registrerer deg som abonnent eller husstandsmedlem hos en avis som bruker aID. Over 70 norske lokalaviser bruker aID.

Lurer du fortsatt på hva aID er?

Alt om aID finner du her

Trenger du mer hjelp? Da kan du ta kontakt med vår kundeservice på telefon 32 27 70 30 eller sende e-post til abonnement@iharstad.no