Gå til sidens hovedinnhold

Heli-Team med nytt samarbeid: – Målet er å bli landsdekkende

– Det er vekst vi er ute etter, sier daglig leder og eier Bente Slåtto Steien i Heli-Team.

– Nå er tiden moden for å vokse, og vi har veldig tro på at samarbeidet med Loe Equity skal tilføre oss den kapitalen og de ressursene som er nødvendig for å kunne bli den ledende aktøren i Nord-Norge, sier Bente Slåtto Steien, daglig leder og eier av Heli-Team.

I en pressemelding opplyser hun om at selskapet går sammen med investeringsselskapet Loe Equity med mål om å utvide virksomheten til å bli den ledende aktøren i Nord-Norge. På sikt er målet å bli landsdekkende.

– Heli-Team har vært en suksess. Selskapet er blant de eldste innenlands helikopterbedriftene som fortsatt eies av de som i sin tid etablerte virksomheten, og har på mange måter vært drevet som en gründerbedrift frem til i dag.

Les også

Har snakket med 22 pårørende etter Stangnes-avsløringen

En spennende tid

Daglig leder i Loe Equity, Kent Jensen har stor tro på at det skal være mulig å drive innenlands helikoptervirksomhet på lønnsom måte. Noe han mener Heli-team har vist gjennom hele sin historie fra etablering i 1988.

– Vi tror også markedet er modent for konsolidering. Heli-Team er etter vår mening det best drevne selskapet i sin bransje og målet vårt er å bruke det som plattform for videre vekst og konsolidering, sier Jensen.

– Det er vekst vi er ute etter, så alle ansatte, kunder og leverandører kan se frem til en spennende tid fremover, hvor mange muligheter og nye utfordringer vil dukke opp, avslutter Slåtto Steien.

Les også

Forlanger ekstern gransking av fryktkultur i Harstad

Les også

Bestemora utviklet Kvæfjordkaka. Jan Erik har nå vunnet pris for et helt annet produkt på den over 100 år gamle gården