(Nordlys) Den 33 år gamle Tromsø-kvinnen Helle Feldt Kræmer-Andressen, som giftet seg med TILs team manager Lars Petter Kræmer-Andressen 25. mai, fikk diagnosen uhelbredelig beinmargskreft i mars.

10. mai i år fortalte det unge paret historien sin i Nordlys, etter at de kort tid før hadde fått den uvirkelige diagnosen.

Tirsdag kveld gikk hun bort etter å ha startet forberedende kreftbehandling dagen før.

– Det er med stor sorg at vår kjære Helle ble brått og brutalt revet vekk fra oss i går kveld. Hun ble akutt syk etter en behandling.

– Vi var klare til å bekjempe kreften sammen i mange år fremover, men dessverre ble det ikke slik. Vi er uansett utrolig takknemlig for den tiden vi fikk med henne, skriver Lars Petter Kræmer-Andressen i en melding til Nordlys.


– En klubb i sorg

Den tunge beskjeden har også blitt mottatt på Lars Petters arbeidsplass på Alfheim stadion.

– Vi er en klubb i sorg nå. Helle og Lars Petter har vært tett på klubben i utrolig mange år, og Helle betydde mye for oss, sier daglig leder Øyvind Alapnes.

A-lagets spillergruppe fikk budskapet overbragt i garderoben på Alfheim tidlig onsdag formiddag, rett før de skulle sette seg på bussen til onsdagens cupkamp borte mot Skjervøy.

– Det er en sterkt preget spillergruppe som nå reiser opp til Skjervøy for å spille cupkamp i kveld. Vi kommer til å spille med sørgebind, og det flagges på halv stang på Alfheim i dag, sier Alapnes.

Helle Feldt Kræmer-Andressen jobbet som tannlege i Tromsø, og var tidligere idrettsutøver med toppseriekamper for Fløya. Hun etterlater seg ektemann Lars Petter og sønnene Kasper (3) og Aksel (1).

Familien har gitt sitt samtykke til at Nordlys omtaler bortgangen.