Nyhetsåret 2021 ble igjen preget av korona, men det var mye annet som også fenget leserne til iHarstad.

Dette er de pluss-sakene som ble aller mest lest gjennom 2021.

Her er iHarstads toppliste 2021:

1. Den sterke historien om Knut Holtermann som mistet kona Ulla:

2. Skattelistene fenget mange lesere:

3. Kenneth Eriksen omtalte seg selv på Facebook som en som «jobber for Livets Harde Skole.» I 2021 gikk han bort:

Les også

Det var Kenneth Eriksen som ble funnet død i Ruggevika: "Jobbet for livets harde skole"

4. Listen over dem under 40 som tjente mest i Harstad i 2020 er mannsdominert. – Synd, men ikke overraskende, sier Ida Vingerhagen:

5. Saken om Ellen Henningsen Hellem som ble kontaktet av personer fra hele landet som ville uttrykke sin forakt for henne:

6. – Mamma var livlig og omtenksom. Hun var den trygge personen vi kom hjem til. Hun var festens midtpunkt og jula sjøl, sier Trine Holtermann som mistet mamma Ulla i selvmord:

Les også

Trine Holtermann mistet mamma i selvmord: – Hun etterlot seg ikke noe brev, bare et par setninger til oss på post-it-lapper

7. Camillas Eidnes Pettersens pappa fortalte henne en gang at det lønner seg å kjøpe det som ingen andre vil ha. Det resulterte i kjøp av et gammelt hus, hvor det trengs mye arbeid:

8. Tidligere distriktslege med praksis fra blant annet Kvæfjord og Harstad, Willie Jarl Nilsen, sier at både ansatte og kunder risikerer sykdom slik praksisen nå er i flere butikker:

9. Da Vegar Martin Fredriksen forlot familien, var han ved godt mot, men dagen etterpå hadde han tatt sitt eget liv: – Han etterlot seg heller ikke et brev som kunne gi oss en forståelse av det valget han hadde tatt, forteller Vivi Fredriksen:

10. Hans Krogstad fra Harstad er på jakt på Jamnfjellet på Grytøya. Den erfarne jegeren er på jakt etter rypa, men det er noe helt annet han finner denne dagen. Det er starten på en unik historie. En historie om savn, håp og søken etter svar:

Les også

Hans Krogstad fant mystisk ring på fjellet, så skjedde noe helt spesielt: – Magisk!