Onsdag denne uken ble det signert kontrakt om at Harstadbygg Bolig AS kjøper TEL Byggeservice AS. Harstadbygg er en del av Kronsteingruppen AS, et konsern med utspring på Sortland. Gruppen har totalt 240 ansatte som har spesialisert seg på entreprenørtjenester og byggevarer.

Daglig leder i TEL Byggeservice Tom Erik Larsen tror sammenslåingen av de to selskapene vil føre mye positivt med seg for begge selskapene. Med de stadig økende kravene i bransjen til kvalitetssikring, helse, miljø og sikkerhet samt bærekraftig drift, vil det bli godt for TEL Byggservice å komme inn i et større konsern med flere administrative ressurser tilgjengelig, heter det i en pressemelding fra partene.

– Etter å ha jobbet med produksjon hele uken, har store deler av kveldene og helgene tidligere måtte gå med til administrativt arbeid. Det skal derfor bli godt å få flere administrative ressurser tilgjengelig og et konsern i ryggen, sier Tom Erik.

Direktør i Kronstein Produksjon Tor Halvard Gregersen er veldig glad for avtalen som nå er signert.

Les også

Gitte oppfyller drømmen med hus fra 1965: – Det blir mye Youtube med godt voksne amerikanske menn

– TEL Byggeservice har en utrolig dyktig gjeng med fagarbeidere og et svært godt rykte i markedet. I Kronsteingruppen sier vi at «folk er alt» så vi er selvsagt veldig glade for at både Tom Erik, Martin og Erik blir med videre til Harstadbygg Bolig og Kronsteingruppen, sier Tor Halvard Gregersen.

TEL Byggeservice sine største aksjonærer i 2020 var Tom Erik Larsen med 60 prosent, Martin Berre Olsen med 20 og Tom-Einar Ingebrigtsen med 10 prosent. Selskapet omsatte i 2020 for 4,9 millioner kroner og hadde et resultat før skatt på minus 289.000 kroner.

Les også

Hege og Frank bygget drømmehuset: – Ville ha et hjem som senker pulsen

Les også

Kirsti og Odd Tore kjøpte huset ingen ville ha: – Var totalt ødelagt