iHarstads julekalender Masken engasjerer hele byen. Vi har fått inn masse tips på hvem som skuler seg bak masken «Skalden» på Trondenes.

Her kan du se episoden, og gjette før du leser videre.

Blant de mest foreslåtte er:

● Adam Finstad

● Petter Ytterstad

● Øyvind Askevold Kaarbø

● Rolf Olsen

● Ken Rune Berg

● Harald Troøyen

● Tore Berset

● Svenn Georg Georgsen

● Magnus Wærness

● Ruben Markussen

Saken fortsetter under bildet

Ingen av disse svarene er riktige. Skalden, som er blitt dømt av dommere, men ikke fått verken gult eller rødt kort (Idol) og er kjent fra en årlig happening i Harstad (Det store julespillet) er Simon Dankertsen. De fleste forslagene kom også på han, men den satt langt inne for mange.

Her kan du se Simon Dankertsen fra Idol 2011. Han fremfører The Ballad Of Mona Lisa (Panic! At The Disco).

Viking-hintet i luke 2 kommer fra 2010, da Dankertsen steppet inn som den unge vikinghøvdingen Asbjørn Selsbane. Inge Bremnes måtte trekke seg fra friluftsspillet Trond og Tyra på Trondenes.

Kanskje det er derfor basketballspillerne Adam Finstad, Tore Berset og Svenn Georg Georgsen (Harstad Vikings) er gjettet på flere ganger.

Ok, folkens. Fredag åpner vi luke tre. Her er det Ishoppa som gir hint om seg selv, synger en sang og beveger seg fint på isen i Generalhagen.

Masken, en julekalender fra iHarstad

Se videoen og gjett hvem som skjuler seg bak masken. Du kan gjette ved å sende e-post til konkurranse@iharstad.no *

NB: Kun abonnenter på vårt nyhetsbrev er med i trekningen av premiene, som blant annet er festivalpass til Bakgården 2022.

Nyhetsbrevet er gratis. Her melder du deg på:

* Ved å svare på denne konkurransen per e-post godtar du samtidig å motta nyhetsbrev på e-post fra iHarstad. Det er gratis, og du kan melde deg av når som helst.