Laget var avhengig av å vinne med minst tre mål for å ikke rykke ned til 3.-divisjon. Dessverre gikk det ikke HHKs vei under kampen, og det endte med tremålstap for håndballaget.

Chris André Selnæss ble kåret til HHKs beste på banen i dag. På tross av utmerkelsen synes han det kunne gått bedre under dagens oppgjør.

– Det er kjedelig. Vi har en del bom på mål som gjør at vi kommer bakpå i første omgang, henter oss fint inn i andre omgang også rekker vi ikke helt inn, sier han.

Selv om målvakten synes det er skuffende å rykke ned, så mener han også at laget ikke var langt unna å bli i divisjonen.

– Det har vært en lang sesong, en tung sesong, men marginene har vært overraskende små. Vi har slått topp tre lag på en god dag for oss og en dårlig dag for dem. Vi har mye gode kvaliteter i laget, så hadde vi hatt litt mer marginer med oss så hadde vi fint klart oss i 2.-divisjon.

Heller ikke trener Joachim Dahl Haraldsen er særlig fornøyd med dagens resultat. Han mener laget kunne levert en markant bedre første omgang.

– Det blir jo litt sånn når vi leverer en første omgang hvor vi skårer bare syv. Vi slipper inn tolv, som er godkjent, men skårer bare syv. Da er det tungt å vinne kamper. Vi henter oss inn igjen i andreomgangen. Det er en kamp som vi må vinne med tre mål, så vi må satse når vi leder med ett, og i dag så butta det feil vei. Vi bomma på et par avgjørende sjanser, så går det ikke som vi tenkte.

Også trener Haraldsen er skuffet over nedrykket til 3.-divisjon.

– Klart man er skuffet. Vi hadde jo som mål å beholde plassen, så når vi ikke gjør det er det et slag i trynet.

– Vi var forberedt på at det kom til å bli en hard sesong, men den har blitt hardere. Den har blitt forlenga med tre måneder, selvfølgelig er det tungt å holde på spillere en hel sesong, fortsetter han.

Brandur Stakksund hadde høye forhåpninger til dagens kamp, men de ble dessverre ikke innfridd.

– Jeg håpet det skulle vinne, men det er litt for dårlig første omgang, og da ender det bare med tap, sier han.

Selv om mange er skuffet over nedrykket, har Brandur positive innvendinger til nedrykket.

– Det er bare en større mulighet for de litt yngre til å rykke opp til A-laget og prøve seg i 3.-divisjon. Motstanderne er jo litt dårligere enn de er i andre, sier den unge håndballspilleren.

På tross av de positive konsekvensene av nedrykket så er han heller ikke særlig fornøyd med resultatet.

– Alt de trengte var jo en tremålsseier, så det er jo litt skuffende når de taper.