– Det er mye spennende aktivitet i Lofoten og Vesterålen. For oss er det helt naturlig å opprette et kontor i hjertet av regionen når vi skal satse enda mer mot prosjektledelse og den blå næringen. Vi er ekstremt fornøyd med at Andreas har takket ja til jobben, forteller Arnt-Marius Eriksen, daglig leder i Hinnstein i en pressemelding.

Allerede har Hinnstein fått på plass en mann i Svolvær. Eriksen er ekstremt fornøyd med at Andreas Glad takket ja til jobben.

– Andreas har mange fine kvalifikasjoner og passer perfekt inn i det gode kompetanseteamet vårt i Hinnstein. Jeg føler meg trygg på at kommer til å gjøre en kjempegod jobb ut mot kundene våre i dette distriktet, sier Eriksen.

Ser bare fordeler

Andreas Glad er 41 år og kommer opprinnelig fra Oslo. Han har bakgrunn som prosjektleder og skal inn i stilling som prosjekt- og avdelingsleder for den nyopprettede avdelingen i Hinnstein.

– Jeg kom fra et stort firma i Oslo, og var sugen på noe nytt. Da jeg fikk jobbtilbud i Hinnstein, var valget veldig enkelt. Ikke bare fikk jeg lederansvar, jeg får også være med på å bygge opp et nytt kontor i Svolvær. Utrolig spennende, sier Glad.

Å jobbe i en mindre bedrift kontra enn i en stor, ser Glad utelukkende som positivt, og noe han også var på søken etter.

– Det blir mer personlig og en bedre gruppedynamikk. Det er også kort vei fra initiativ til avgjørelse. Dermed kan vi snu oss kjapt når noe skjer. Det ser på jeg som en enorm fordel, sier han.

Han har også utdanning innenfor innovasjon og entreprenørskap og gleder seg derfor ekstra til å starte opp nytt kontor.

– Det er mye som skjer i Lofoten og Vesterålen nå. Jeg kjenner flere som har flyttet hit på grunn av jobb. Og det er utelukkende positivt at det nå bygges opp et enda større kompetansemiljø her. Det vil tiltrekke enda flere arbeidsplasser til regionen, sier han.

Andreas Glad startet i Hinnstein 1. juni og har allerede kommet godt i gang. Til høsten flytter han inn i et kontorfellesskap i Svolvær.

Fakta om Hinnstein:

Hinnstein tilbyr tverrfaglige ingeniørtjenester innen planlegging og prosjektering av byggteknikk, arealutvikling, energi, VVS, infrastruktur, vann og miljø. De bidrar til et bærekraftig samfunn gjennom nyskapende og målrettede rådgivningstjenester, fra idéutvikling til prosjektering.

Hovedkontoret er i Harstad, med lokalkontor i Alta og Svolvær.