iHarstad har vært på gata i drøye åtte måneder. Og for noen måneder det har vært! Avisa er blitt tatt imot med åpne armer av dere lesere, og vi speeder ytterligere opp i det nye året. Nå skjer det store ting.

Nye tjenester

Det nye på innholdsfronten er først og fremst at vi blir flere ansatte som skal lage enda mer supergodt, lokalt stoff fra Harstad og nabokommuner.

Mer om de nye ansatte kan du lese lenger ned i denne saken.

I tillegg kommer +Alt, Direktesport, dødsannonser, nyhetsvarsler fra din bydel og shoppingtips. En etterlengtet iHarstad-app er på vei. Og: Vi får ny innloggingsløsning.

+Alt: Unikt i Norge

+Alt gir deg tilgang til nyheter laget av 900 journalister i over 70 aviser i hele Norge. Ønsker du å ha tilgang til for eksempel iHarstad, Nordlys, Fremover, Avisa Nordland, Lofotposten, iFinnmark, Nidaros, Bergensavisen, Avisa Oslo og Nettavisen – ja da får du det inkludert hos oss. På denne måten holder +Alt deg oppdatert på alle de stedene som står deg nær, enten det er der du vokste opp, der familien din bor eller der du har hytte.

Familie i husstanden din vil også få den samme tilgangen dersom du deler abonnementet ditt. Du kan også laste ned appene til avisene. +Alt er klart nå.

Alt om +Alt finner du her

Ny innlogging

Når du oppretter en aID hos iHarstad, registrerer du ditt navn, mobilnummer, e-postadresse og fødselsdato, og velger et passord. Deretter kan du bruke ditt mobilnummer og passord for å identifisere deg på alle nettsteder og applikasjoner som bruker aID.

Alle i din aID-familie deler abonnement og tjenester som lar seg gjøre å dele, og det koster ingenting ekstra. Dere kan være opptil 5 medlemmer i familien. NB! Gjelder medlemmer av samme husstand - dere må altså bo sammen for å dele abonnement. aID er en identitetsløsning levert av det norske mediekonsernet Amedia.

Ny innloggingsløsning er klar nå.

Alt om aID finner du her

Se direktesport på TV

Direktesport sender over 5.000 kamper i året. Fotball, håndball, langrenn og en rekke andre idretter. Dersom du har en AppleTV eller en SmartTV fra Samsung eller LG kan du se Direktesport via Smart-tv-appen vår. Eller du kan se det på din telefon eller PC og strømme videre til din TV. Tilbudet er klart nå.

Mer om alle rettighetene iHarstad og Amedia har til sport, finner du lenger ned i denne saken.

Alt om Direktesport finner du her

Nye ansatte

iHarstad er i gang med å øke staben. De som er nye per januar er:

Markedssjef Marit Husøy. Hun kommer fra stilling som portør på UNN Harstad, men hennes bakgrunn er næringsliv. Marit har drevet flere butikker i byen, og hun har vært taxfree-sjef på Harstad/Narvik lufthavn, Evenes.

Journalist Bente-Lill Dankertsen. Hun kommer fra Bakgården-festivalen, men er mest kjent som en drivende god reportasjeskriver. Bente-Lill har vært kulturleder i Harstad Tidende i en årrekke, og har tidligere jobbet i Nordlands Framtid i Bodø.

Videoansvarlig Andreas Ursin Hellebust. Han kommer til iHarstad fra Ungdommens Hus, hvor han har jobbet med film og video. Han har også jobbet for Hærens Musikk med de samme tingene. Andreas har solid utdanning og erfaring på området, og blir en viktig ressurs på levende bilder.

Journalist Simen Loholt kjenner dere kanskje til fra iHarstads spalter allerede. Simen har skrevet noen av våre største hits i året som gikk. Fra 2021 er han fast ansatt. Simen er utdannet kokk. Han har jobbet på Torbjørns Catering, men han er minst like god til å skrive som å lage mat!

---------------

iHarstad og Amedia har rettighetene til følgende idretter i Direktesport:

Fotball

Toppserien

PostNord-ligaen

Norsk Tipping-ligaen

NM fotball kvinner og menn

Norway Cup

Marbella/La Manga-treningskamper

Aldersbestemte landskamper jenter og gutter

Håndball

Eliteserien kvinner og menn

1. divisjon kvinner og menn

Basket

Eliteserien kvinner og menn

Volleyball

Eliteserien kvinner og menn

Sandvolleyball elite

Friidrett

Stort sett alle nasjonale og lokale arrangementer og løp

Kampsport

Tilbudet varierer, men vi har sendt NM i bryting, boksing, taekwondo med mer.

I tillegg viser Direktesport.no en rekke lokale arrangementer hele året, som for eksempel bilsport, håndball, fotball m.m.