Etter en lang periode uten kamper, er det endelig tid for Emil Meeks (33) comeback i MMA-buret.

Lørdag kveld møter han danske Louis Glisman i MMA-stevnet Ares FC 2 i Paris. Stevnet vises på Direktesport.no og er tilgjengelig for alle som har et abonnement med Nettavisen Pluss eller en annen Amedia-avis.

iHarstad Pluss: Få tilgang her!

LIVE lørdag: Se Emil Meeks comeback mot Louis Glisman

Lørdagens kamp blir Meeks første siden tapet mot Jake Matthews i UFC for snart to år siden.

– Jeg vet akkurat hvor god jeg er. Jeg har trent med mange av de beste i verden. Når jeg har en god dag, så er jeg en av verdens beste. Det kan man si hva man vil om, men jeg vet det, sa Meek nylig til VG.

Thomas Bergli, som står bak MMA-podcasten Bergli & Co, kommenterer Meeks kamp for Direktesport, og er klar på at han er spent på hva nordmannen bringer til bords.

– Jeg er veldig, veldig spent. Jeg har fulgt med utenfra på den treningen og den innsatsen som har blitt lagt ned. Han var veldig lenge i USA da han prøvde å få til en UFC-kamp til, og fikk top notch trening der, sier Bergli til Nettavisen.

Da det imidlertid ikke ble noen UFC-kamp på Meek, ble det i stedet et hakk ned og kamp i Ares FC 2. Det mener Bergli kan være et godt grep for nordmannen.

– Jeg er veldig positivt innstilt til denne kampen. Dette er ikke UFC, men et hakk ned. Noen ganger kan det jo være like vanskelig å møte unge utøvere på vei opp, men i utgangspunktet er dette et knepp ned i nivå. Jeg tror det kan bety at han får vist frem mer av sitt game. Han fikk ikke snill matching i UFC og møtte mange bakkeutøvere. Nå håper jeg han får vist at han har forbedret seg på bakken, sier Bergli.

Spesielt treningsoppholdet i USA var noe Bergli bet seg merke i.

– Det er ingen tvil om at Emil har lagt sjelen sin i dette. Han hadde nettopp blitt pappa da han dro til USA og var der i seks måneder. Den smerten utsetter man seg ikke for med mindre man virkelig legger alt i det. Dette er noe han virkelig vil, understreker Bergli.

https://www.direktesport.no/event/925c8894-928b-4858-bc40-b0b6a192884c?publication=www.iharstad.no

Slik ser du Direktesport hos iHarstad

Du kan se kampene både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg iHarstad Pluss-abonnement, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TV-er med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.