Det er Amedia, som er største eier av iHarstad, som har sikret seg rettighetene til å vise 50 kamper fra vinterens treningskamper i Marbella der klubber som Rosenborg, Vålerenga, Brann og Molde skal i aksjon sammen med andre topplag for Norge og andre land. Som abonnent på iHarstad kan du se så mange kamper du ønsker uten ekstra kostnader. Det samme gjelder øvrige fotballkamper i vinter og annen spennende toppidrett innen blant annet ishockey, håndball og langrenn.

Vinterkampene er bare starten på et omfattende fotballtilbud hos iHarstad gjennom sesongen.

– Aldri før har vi gitt våre fotballinteresserte lesere et bedre og større tilbud med direktesendte kamper enn det vi vil gjøre i 2023, sier ansvarlig redaktør Morten I. Jensen.

Les også

Dette må du endre på skattekortet - utgjør flere tusen i måneden

– Alle som liker norsk fotball, men ikke har mulighet til å gå på stadion eller reise på bortekamper, kan likevel følge hvert eneste spark på ballen direkte hos oss. Vi vil gi dere spenningen og fotballgleden direkte mens den foregår. Vi kommer til å vise 75 kamper fra Eliteserien, alle kamper fra OBOS-ligaen, Postnord-ligaen, Norsk Tipping-ligaen (3.-divisjon), 1.-divisjon kvinner, cupfotball og mange andre spennende oppgjør i serier og cuper. Til sammen får du tilbud om å se tusenvis av kamper på Direktesport-plattformen her hos oss, sier Jensen.

Alle kampene vi viser fra Eliteserien og OBOS-ligaen blir produsert med høy kvalitet og med flere kameraer i samarbeid med TV 2.

Amedia har fra denne sesongen inngått avtale om partnerskap med TV2 og Norges Fotballforbund (NFF) om fotballrettigheter for de fem neste sesongene. Derfor kan iHarstad, i likhet med over 100 andre lokalaviser i Norge, tilby +Alt-abonnentene et utvidet tilbud av direktesendte fotballkamper.

Direktesport-plattformen, der du finner all sport hos iHarstad vil bli oppdatert og framstå i en ny og mer brukervennlig versjon innen sesongstart. Den er basert på TV2s Play-teknologi.

For å få tilgang til alle våre direktesendte kamper, må du være +Alt-abonnent hos iHarstad eller en annen Amedia-avis, slik svært mange allerede er. Et slikt abonnement gir deg tilgang til Direktesport-plattformen som, i tillegg til fotball, også tilbyr ishockey, langrenn og håndball for å nevne noe.

Et digitalt +Alt-abonnement koster 299 kroner per måned. Sammen med den omfattende Direktesport-menyen, gir +Alt deg også tilgang til alt innhold i mer enn 80 lokalaviser i Norge og til podkast-plattformen Untold med tusenvis av eksklusive podkaster.