Vi våger påstanden: Ingen norske kanaler viser mer sport direkte enn iHarstad og Direktesport. Vi er Norges bredeste sportskanal - med alt fra toppidrett med Messi og Mbappe - til 5.-divisjonsoppgjøret mellom Grytøy og Ballangen. 5.000 sportsarrangementer i året!

De lokale høydepunktene står i kø. Vi starter lørdag med lokaloppgjøret Landsås - Medkila i 4.-divisjon menn klokka 14. Samme tidspunkt spiller HIL borte mot Andenes.

Klokka 15 lørdag er det duket for Harstad Håndballklubbs debut i allnorsk 2.-divisjon menn. Kampen spilles i Stangneshallen mot Lillestrøm.

Søndag er det Skånland mot Mjølner klokka 15 - og klokka 20.45 selveste PSG med Messi, Neymar og Mbappe mot Lyon i Ligue 1, som Amedia og iHarstad har sikret seg rettigheter til.

I helga er det flust med fotballkamper landet rundt som vi sender. I tillegg NM i gateritt og Norgescup landevei på sykkel, NM bordtennis for junior, Trond Mohn Games friidrett og NM functional fitness, Formula Offroad og SHL ishockey.

Full oversikt over helga finner du her

iHarstad ønsker deg en god sportshelg!

Slik ser du Direktesport hos iHarstad

Du kan se kampene både i vanlig nettleser (mobil, nettbrett og desktop) og på din TV hvis du har en nyere smart-TV eller Apple TV.

1: Skaff deg iHarstad Pluss-abonnement, om du ikke allerede har det

2: Søk etter «Direktesport» i app-butikken på din enhet.

3: Last ned appen og følg instruksjonene på skjermen for å logge inn med ditt abonnement.

Appene fungerer på Apple TV-er med tvOS 11.0 eller høyere. Det vil si modellene Apple TV HD og 4K. For Samsung og LG må du ha en SmartTV produsert i 2017 eller senere.