Ikke så rent få nordmenn ble oppringt av Norsk Tippings vinnerteam på Supertrekning i Lotto lørdag kveld. Hele 34 nordmenn fikk tittelen «Lotto-millionær» etter supertrekninga.

Lørdag 17. september endte Supertrekning-potten på 35 millioner kroner. Det ga 35 ekstra utbetalinger av 1 million kroner – i tillegg til den ordinære Lotto-trekningen.

Gevinstene fordelte seg på 34 millionvinnere og én andelsbank. I hver andelsbank er det 10 spillere – som hver for seg vinner 10 prosent av gevinsten.

Norsk Tippings vinnerteam begynte å ringe vinnere like før klokken 20.00 lørdag. Samtlige ble oppringt i løpet av kvelden, men noen av vinnerne svarte ikke telefonen fra Hamar.

Men en av dem som svarte, var fra Harstad. Det var Inger Roksø, 59 år.

– Inger lurte veldig på hvorfor vi ringte lørdag kveld, og ble helt satt ut da vi fortalte om millionpremien, skriver Norsk Tipping.

De beskriver samtalen slik:

– Dæsken, høres i bakgrunnen da den yngste datteren hører nyheten.

– Er det sant? Har mamma vunnet 1 million kroner?

Datteren tok etter hvert over telefonen for Inger, siden millionvinneren selv slet med å finne ordene. Etter en liten pause, kunne Inger legge til at pengene kommer godt med, og at det nok kommer til å dryppe litt på barna. Kupongen hadde hun kjøpt på mobil.