Gå til sidens hovedinnhold

Inviterer til allsang på Gressholman: – Vi byr både på Halvdan og DDE

Harstad Janitsjar arrangerer en folkefest av et comeback.

iHarstad møter den spilleklare gjengen i full øving på Seljestad Ungdomskole. Kenneth A. Sørensen sier han og resten voksenkorpset klør etter å spille konsert igjen.

– Nå er det snart ett og et halvt år siden siste store spillejobb, forteller han.

Allsang

Lørdag 19. juni arrangerer Harstad Janitsjar konserten ”På grensen til allsang” på utescenen ved Gressholman. Publikum kan forvente seg en hitparade av kjente sanger de gjerne må synge med på.

Som solister stiller Anne Dragland, Kenneth Leiknes og Jørn Heyderdahl Pedersen. Sistnevnte stiller også som kveldens konferansier.

Les også

Sæteråsen Maskin får 150 millioner kroner for å rydde veiene i vinter: – Det blir en utfordring, men vi er klare

Og om ikke det var nok kommer Sørvik sangkor med en egen halvtime.

Snart legges de 200 billetene ut for salg.

– Dette blir utrolig gøy. Vi kommer til å dele ut sanghefter så alle kan synge med. Vi ønsker å treffe bredt når vi endelig skal få underholde for et skikkelig publikum igjen. Det blir Halvdan SIvertsen, DDE, Weche Myhre og masse mer. I tillegg ber vi folk ta med sine egne stoler så de kan gruppere seg sammen i kohortene sine. Vi satser på en god sommerfest, sier Sørensen.

Helaften

Konserten kommer til å vare opp mot to timer, men området kommer til å være åpent fra 18:00 til midnatt, forteller korpsets Knut Halseth.

– Vi har en fin avtale med grunneier der ute som skal stå for servering og forfriskninger. Håpet er at folk skal få seg en skikkelig helaften ute i det fri. Dersom noen ikke får billett må de gjerne komme seilende inn i bukta med båtene sine, sier han.

Gutta håper på godvær, men sier at det bare er én ting som kan stoppe konserten.

– Vi kommer til å spille uansett vær. Det eneste som kan bremse oss er coronaviruset. Nå setter vi alle pengene på at vi unngår Hammerfest-tilstander. Vi gleder oss.

Les også

Hytteboom på Tjeldøya : – Alle disse gikk over takst etter første visning

Les også

Nå blir det jojo-vær: – Hvis du vil nyte sommervarmen bør du gjøre det i helga