Harstad: Tre unge menn kunne fortelle politiet at de hadde en «challenge» da de sprang rundt i boksershorts ved Kanebogen natt til søndag. Mennene fikk beskjed om å kle på seg og oppføre seg ordentlig før politiet kjørte videre.

Senere på kvelden måtte lovens voktere bistå en mann i 40 årene da vedkommende sovnet i en rundkjøring på veien hjem. Han ble vurdert til å kunne ta vare på seg selv etter å ha fått summet seg litt.

Kvelden har vært amper både I Svolvær, Finnsnes, Tromsø og Bodø der flere har blitt bortvist fra sentrum i løpet av natten for ordensproblemer og slåssing.

I Svolvær stanset politiet et slagsmål mellom tre personer i sentrum. Det kom frem ulike versjoner av hendelsesforløpet og ifølge politiet hadde alle parter vært like god og ingen ville anmelde.

Flere unge i 20 årene fikk tilbringe natten i drukkenskapsarresten i Tromsø. I følge meldingene på Twitter, har de slitt med å påvise både lokasjon av bopel og egne sko for patruljene de har fått bistand av. Tre av dem ble brakt inn for å kunne sove ut for en forhåpentligvis bedre morgendag, ifølge meldingene.

I Tromsø startet kvelden med at en mann i 20 årene og en i 30 årene ble satt i arrest for å ha utgjort et ordensproblem og hadde allerede blitt bortvist fra sentrum tidligere på kvelden PGA en voldshendelse. Twittermeldingen nevner ikke om hendelsen blir anmeldt.

Like etterpå blir en 20 åring tatt hånd om av helsepersonell da han fremsto med lettere skader. På grunn av varierende forklaringer fra de involverte om hendelsesforløpet, blir det opprettet straffesak på voldshendelsen. Politiet har oppsøkt flere adresser etter meldinger om forstyrrelse av natteroen og gitt pålegg om å ta hensyn til naboene.

Selv de eldre slet med å holde seg unna trøbbel i Nordens Paris. Ei dame i 50 årene måtte taes inn til drukkenskaparrest etter å ha utgjort et ordensproblem på legevakten og vist ingen interesse for å ta imot deres tilbud om å forlate stedet i en taxi.

På Finnsnes ble en mann i 20 årene bortvist fra sentrum etter å ha fremstått som et ordensproblem og beruset. I følge meldingen fra politiet.

I Bodø ble flere personer involvert i et slagsmål i sentrum der både kvinner og menn var involvert. Ingen var edru og politiet avventer anmeldelse fra de involverte. Skadeverk på en bil vil bli anmeldt. Tidligere på kvelden ble en mann i 20 årene innbrakt til arresten for å ha tatt kveletak og truet en annen person. Forholdet anmeldes.