Klokken 04.35 meldte Politiet i Nordland om knivstikking i sentrum av Svolvær. 2 personer var involvert. En mann ble knivstukket med flere stikk. Mannen ble tatt hånd om av helse. Siktede ble pågrepet etter at han selv meldte seg for politiet. Politiet jobber med bevissikring.

I Malangen ble en mann pågrepet og tatt med til legevakt for blodprøve etter mistanke om promillekjøring. Dette meldte Troms Politidistrikt klokken 05.16. Mannen hadde heller ikke gyldig førerkort, og han anmeldes også for dette.

En mann ble pågrepet og satt i arrest idet han brøt seg inn på Veitasenteret i Tromsø. Mannen brøt opp et kasseapparat. Han hadde gjemt seg inne på et toalett da politi og vektere fant han. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 05.12.

En minibuss med Nordlysturister i Tromsø ble stanset i en trafikkontroll. Den utenlandske sjåføren hadde ikke gyldig kjøreseddel. Turistene, som allerede hadde vært på nordlystur, måtte gå siste stykke til hotellet mens politiet skrev anmeldelse og avhørte sjåføren. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 03.50.

Klokken 03.32 meldte Troms Politidistrikt om en hendelse på Finnsnes. Politiet måtte bortvise en mann fra sentrum resten av natta. Dette på grunn av at han var beruset, kranglete og nektet å forlate et utested.

I Tromsø ble en ung mann anmeldt av UP etter at han kjørte bil uten å inneha gyldig førerkort. Han hadde også med seg passasjerer i bilen. Ingen av disse hadde førerkort. Bilen ble derfor parkert på stedet, og UP tok vare på nøklene. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 03.26.

Rundt klokken 20.00 meldte Troms Politidistrikt om en bil som ble meldt stjålet utenfor kinoen i Tromsø. Bilen var en sølvfarget Volkswagen Polo med registreringsnummer DL 44036. Politiet hadde ingen opplysninger om hvor tyven var på vei. Bilen kom senere til rette. Dette meldte Troms politidistrikt klokken 00.00.

Klokken 00.24 meldte Politiet i Nordland om en ordensforstyrrelse i køen ved en uteplass i Bodø. En mann i 30 årene var utagerende på stedet. Mannen hadde slått til en vakt samt kommet med rasistiske uttalelser. Mannen ble satt i drukkenskapsarrest og sak opprettes.