Gå til sidens hovedinnhold

Kristine gjenåpner Tilbords i Harstad: – Det gjøres med ærefrykt

Torsdag 29. april åpner Tilbords-kjeden sin nye butikk i Amfi Kanebogen.

Butikksjef Kristine Marie Nilsen og hennes ansatte gleder seg til å ønske velkommen både nye og gamle kunder når de torsdag åpner butikken på Amfi Kanebogen.

– Dette er utrolig stas, men det gjøres med en hel del ærefrykt. Vi tar over et navn som er veldig veletablert i byen, sier Nilsen.

Drømmejobben

Kristine har jobbet i butikk i en årrekke, og med butikkledelse siden 2014. Det er likevel noe helt spesielt med den nye stillingen.

– Jeg synes Tilbords er en helt fantastisk kjede som jeg alltid har holdt et øye med. De oppleves både fremoverlent og helt enestående i måten de behandler kundene sine på. Jeg vet vi var en hel del søkere på stillingen så da jeg fikk beskjed om at jobben var min kom det en del gledestårer, sier hun.

Les også

Karl Emil er klar for verdenspremiere: – Er ikke interessert i spjåk og spas

Veiledere

Kjeden flytter inn i Shoedays gamle lokaler i første etasje av senteret, godt plassert mellom EuroSko og Nille. Kristine og hennes tre deltidsansatte gleder seg til å tilby en annerledes interiør-opplevelse til Harstads befolkning.

– Vi får en relativt liten butikk på rundt 100 kvadratmeter. Det betyr at vi må være kreativ ved utplassering av varer og utstillinger, men jeg synes vi har fått det utrolig fint. Med Tilbords-kjeden i ryggen vil vi være først ute med de nye trendene og være gode veiledere for å avdekke kundenes behov, sier hun.

Tilbords åpner torsdag 29. april klokken 10 i Amfi Kanebogen.

Les også

Kristina lover rekordmye ny asfalt i Harstad: - Vi har en del etterslep å ta igjen