Bladet Vesterålen: Politiet har lørdag sperret av et område i sentrum av Stokmarknes.

– Det er i forbindelse med en hendelse som vi fikk melding om lørdag morgen, opplyser operasjonsleder hos politiet i Nordland, Remi Johansen, til Bladet Vesterålen.

Han sier politiet vil komme med mer informasjon om saken etter hvert.

Litt før klokka 12 kom politiet med ei pressemelding:

– Politiet i Nordland fikk i dag klokka 09.00 melding om funn av en død person, liggende ute i Stokmarknes sentrum. Politiet i Nordland har derfor sperret av et området i sentrum, og har startet etterforskning.

– Politiet etterforsker bredt ut fra flere hypoteser, med tanke på hva som kan ha skjedd. Politiet i Nordland er i en tidlig fase av etterforskningen og har ikke ytterligere informasjon. Per nå har vi ingen opplysninger på at det har skjedd noe straffbart, men politiet utelukker ingenting, sier operasjonsleder Remi Johansen.

Oppdatert lørdag kveld:

Etter at det ble meldt om funn av en død person i sentrum av Stokmarknes lørdag morgen, sperret politiet av et større område rundt torget og etterforskning ble igangsatt.

Samtidig har politiet jobbet med å få varslet alle pårørende.

– Politiet i Vesterålen har i løpet av formiddagen gjennomført en rekke etterforskningsskritt i saken. Det er per nå ingenting i saken som styrker en hypotese om at noe straffbart skal ha skjedd.

Det sier operasjonsleder Lars Halvorsen hos politiet i Nordland i ei pressemelding lørdag ettermiddag.

– Den avdøde er en kvinne i 50-årene, med lokal tilhørighet. Pårørende er nå varslet om dødsfallet, opplyser Halvorsen.

– Etterforskninga av hendelsen vil fortsette gjennom helga, på vanlig måte, sier han til Bladet Vesterålen.