(Nettavisen)

GAMLE LOGEN/OSLO (Nettavisen): Nærmest «hele» influenser-Norge var på plass for årets Vixen Awards fredag kveld når det skal deles ut flere priser i hele 17 kategorier.

Flere kjendiser strømmet til den røde løperen i anledning den store prisutdelingen, blant andre VGTV-profil og TikTok-er Oskar Westerlin (24). Han er nominert i kategorien «Årets Influencer: Underholdning».

Les også: Martha Leivestad lot seg fotografere – men nektet å snakke med pressen

De siste ukene har ryktene om en mulig romanse mellom han og Sophie Elise Isachsen (28) florert. Isachsen har flere ganger gjestet 24-åringens podkast, «Kontoret med Oskar og Snorre» og de har tilsynelatende tilbrakt mye tid sammen, noe som har blitt dokumentert på deres sosiale medier-kanaler.

Romanseryktene fikk imidlertid flere bein å stå på denne uken etter at Westerlin publisert en TikTok-video hvor han og Isachsen tilsynelatende deler et kyss.

Den kryptiske videoen hvor de tilsynelatende skal adressere romanseryktene nådde fort en viralstatus på TikTok, og videoen har fått nesten 500.000 visninger, og 39.000 kommentarer.

Da Nettavisen tok en prat med Westerlin på Vixens røde løper kunne han fortelle at han har latt seg overraske av Sophie Elise Isachsen.

Men om kysset mellom de var av en romantisk natur eller for å skape overskrifter svarer Westerlin noe kryptisk:

– Det ene ledet til andre, kan man si. Vi hadde det gøy, sier en smilende Westerlin til Nettavisen.

@oskarwesterlin

Ingen kommentar @Sophie Elise 💕

♬ original sound - Oskar Westerlin

Roser Sophie Elise opp i skyene

Westerlin har podkasten «Kontoret» sammen med kompisen Snorre Klanderud, og den har blitt svært populær den siste tiden. Som nevnt har Isachsen gjestet podkasten flere ganger, og der skal hun ha imponert gang på gang, ifølge Westerlin.

– Hun er en overraskende fet dame, sier 24-åringen.

Les også: Mads Hansen dropper Vixen: – Ikke gira på å assosieres med den bransjen

Han forteller videre at han ikke helt visste hva han kunne forvente av den kjente TV-profilen, men første møtet mellom de gikk tilsynelatende svært bra. Før prisutdelingen startet fredag kveld kom han kun med lovord om hans ryktede romanse:

– Hun er veldig lite selvhøytidelig, og hun tullet masse med seg selv. Hun er bare veldig kul.

Sophie Elise Isachsen var ikke til stede på den røde løperen.

Ferske brudd

Romanseryktene oppsto kort tid etter at det ble kjent at både Westerlin og Isachsen ble single på hver sin kant.

Sistnevnte avslørte imidlertid at romansen mellom kjendissønnen Ludvik Schanke Blunck (25), og henne var over da hun gjestet en livesending av Westerlins podkast forrige helg.

Hun bekreftet dog aldri forholdet til Blunck, men de ble tatt på fersken under Aschehougs sommerfest i fjor.

På spørsmål om Westerlin kunne tenke seg å date Sophie Elise, drar han imidlertid litt i bremsene.

– Jeg må leve litt. Det er litt klisjé, men jeg må være litt singel nå, sier Westerlin.

Westerlin på sin side ble singel tidligere i januar etter at han og Victoria Røed Weinberger Torjussen (24) gikk fra hverandre etter sju år sammen.

Overfor Nettavisen legger han ikke skjul på at bruddet har vært en stor endring. Ifølge 24-åringen har han flyttet inn på kontoret hvor hans kjente podkast spilles inn. Men det later ikke til at han er klar for å kaste seg ut i datingverden helt ennå.