(Nettavisen)

«Farmen kjendis» er allerede godt i gang, og tiden på Bøensætre gård har til nå vært alt annet enn lite innholdsrik.

Allerede i første episode ble det rabalder på gården da deltaker Kjersti Grini ble satt ordentlig plass da hun brukte n-ordet for å beskrive en ku, og uken etter ble det fyrt på alle plugger da det var klart for slakting av to av gårdens fire kaniner.

I tillegg har det vært en aldri så liten alkohol-diskusjon på gården, etter at Adam Ezzari valgte å helle ut alkoholen på storbondehuset da han selv var storbonde.

Men til tross for både oppvaskmøter, diskusjoner, slakting og alkohol-nekt inne på gården, har deltakerne også blitt godt kjent med hverandre. Enkelte av dem har også fått vist fram både kjente og ukjente sider.

Les også: Sterke reaksjoner på kanin-slakting i «Farmen kjendis»: – Tøyer lovverket

– Imponerte meg fra første stund

En av de som har latt seg imponere av de andre deltakerne, er redaktør, journalist og debattant Vebjørn Selbekk (50).

Han forteller overfor Nettavisen at spesielt én av deltakerne virkelig har imponert ham gjennom «Farmen»-oppholdet, nemlig Sophie Elise Isachsen (27).

Les også: «Farmen kjendis»-aktuelle Vebjørn Selbekk: - Jeg følte jeg hadde mye ekstra bagasje

For til tross for at de to kommer fra to vidt forskjellige bakgrunner, kan Selbekk fortelle at han fort forsto at Isachsen hadde mer å by på enn det han trodde før de møttes på gården.

– Det var flere som overrasket meg da jeg kom inn på gården, men den som overrasket meg mest var Sophie Elise. Hun var så annerledes enn det bildet som er skapt av henne i norsk offentlighet, sier Selbekk til Nettavisen og fortsetter:

– Så jordnær og arbeidsvillig person, som imponerte meg fra første stund. Den målrettede innstillingen hun har til alt hun driver på med, og den analytiske tenkingen som hun driver på med rundt seg og selv og sine prosjekter, det var rett og slett veldig fascinerende.

Les også: Sophie Elise åpner opp om «Farmen»-ryktene

Isachsen forteller til Nettavisen at etter at «Farmen kjendis» begynte på skjermen, har innboksen vært overøst med gode tilbakemeldinger og at folk liker å se henne på skjermen.

– Jeg er nesten vant til å få kjipe meldinger hver dag, men nå er det masse fint. Det føles ekstra bra fordi jeg var meg selv der inne og fikk vist hvem jeg virkelig er, og det er det fineste ved et slikt konsept, sier hun og fortsetter:

– Jeg har jo levd som meg selv hele livet og kjenner ikke til noe annet, så jeg personlig ser jo bare den personen jeg er.

Mener influenseren blir urettferdig fremstilt

Men til tross for de bildet mange kan ha av influenseren, forteller Selbekk at ikke nok med at Isachsen raskt tok ansvar for dyrene på gården, var hun også ekstremt arbeidsvillig i flere forskjellige oppgaver inne på gården.

Også i «Farmen kjendis» kan man se hvordan de to utvikler et nært vennskap og samarbeider med flere oppgaver. I tillegg ser de ut til å ha flere dype samtaler på gården.

– Her er det snakk om en voldsomt dyktig forretningskvinne, som også viste seg å være en veldig god gårdbruker. Så det jeg ble veldig overrasket av, at hun var så forskjellig fra det inntrykket jeg hadde før jeg dro inn på gården.

Syntes du Sophie Elise er urettferdig framstilt i pressen?

– Ja, det føler jeg. Absolutt. I hvert fall det inntrykk jeg fikk der inne er så fjernt fra det bildet som er skapt av henne. Mange tenkte nok helt sikkert at hun ikke ville klare seg og kanskje ryke aller først, men hun tok tak, tok ansvar for dyrene og jobbet på fra første stund.

Les også: Niklas Baarli avslører ukjent side: Har en svarteliste med folk han hater

Isachsen selv sier hun syntes det er vanskelig å si om hun har blitt fremstilt feil gjennom de årene hun har vært offentlig, men heller at det har vært en side av henne som har blitt den hun er i media.

– Jeg synes det er komplisert å reflektere over om jeg har blitt feil fremstilt, men folk har gjerne tatt kun en side ved meg, og fremstilt det som alt jeg er. Og det har jeg ikke orket å kjempe imot.

– Folk har fått mene det de ønsker, men det var så klart litt kjipt helt i starten av «Farmen» da jeg følte de fleste hadde en tydelig oppfatning av meg. Men det gikk fort over og alle slapp fordommer de hadde mot hverandre, og jeg lærte også mye av andre jeg kanskje hadde dømt litt fort.

Fått et nært vennskap

At det er et blomstrende vennskap mellom de to realitykollegaene er det ingen tvil om, og Selbekk forteller at de to betydde mye for hverandre inne på gården.

– Vi har hatt mange fine samtaler, og jeg satte enormt pris på henne inne på gården.

Les også: Avslører ukjent kobling til «Farmen kjendis»-kollegaen: – En fantastisk mann

Også Isachsen setter svært stor pris på vennskapet hun har fått til realitykollegaen.

– Vebjørn er en helt fantastisk mann og jeg har ikke telling på hvor mange ganger jeg henvendte meg til han for å få råd om alt mulig. Vi snakket om ALT fra kjærlighet til økonomi, til ting som skjedde på gården så klart. Han var en enorm trygghet for meg der inne, sier hun og fortsetter:

– Også nå i ettertid vet jeg at jeg alltid kan sende melding til Vebjørn, eller «Vebinator» som jeg kalte han der. Jeg er så glad for at folk får se den Vebjørn vi alle ble kjent med og glad i der inne.