(Nettavisen)

For bare litt over en uke siden kunne influenser Sophie Elise Isachsen avsløre at hun og hennes mangeårige kjæreste Kasper Kristoffersen hadde gått fra hverandre.

I et innlegg på Instagram avslørte Harstad-jenta bruddet og at eksparet ønsket å gå ut med nyheten for å slippe spekulasjoner.

- Vi har hatt fem fine år sammen som jeg aldri ville vært foruten, skrev hun blant annet i innlegget.

Les også: Flytter inn i ny leilighet i september

Nyheten om bruddet kom bare dagen etter Isachsen hadde kjøpt seg en leilighet til 13 millioner kroner på Frogner i Oslo, og bare litt over en uke etter hun var tilbake til hverdagen igjen etter at hun har vært på innspillingen av en ny sesong av «Farmen Kjendis», som sendes på nyåret.

- Vi har hatt våre utfordringer

Til nå har Isachsen ikke ønsket å gi noen ytterligere kommentar om bruddet, men i en video på hennes Youtube-kanal publisert søndag åpner influenseren seg om livet.

Hun forteller at siden forrige video, som ble publisert før «Farmen Kjendis»-oppholdet, har mye endret seg.

- Jeg er singel, jeg skal flytte og selge dette fantastiske huset, og Karine jobber ikke for meg lenger, starter hun videoen.

Les også: Sophie Elise stakk av med verstingpris – kvelden før ble det demonstrert i gatene

Først og fremst skryter Isachsen ekskjæresten opp i skyene for hvordan han har håndtert bruddet mellom de to. Videre gjør hun det også klart at hun fortsatt er glad i eksen, og at hun er veldig glad for årene de to har hatt sammen.

- Men vi har selvfølgelig hatt våre utfordringer, og de utfordringene kom vi oss dessverre aldri helt gjennom, men det har vært veldig mye annet vi har hatt som har vært fint, sier til kameraet gråtkvalt.

- Det har lært meg hva jeg fortjener i kjærlighet.

Forstår nysgjerrigheten

Isachsen påpeker at hun forstår at mange er nysgjerrig på hva som skjedde og hvorfor det ble slutt, men at hun ikke kommer til å kommentere noe mer om bruddet.

- Det her er mitt liv, uansett om det er underholdning for andre. Selv om jeg er offentlig vil jeg prøve så godt jeg kan å finne ut av det jeg nå står i på privaten, så lenge som jeg kan. Men det er vanskelig, sier hun.

- Jeg er singel, men jeg vet ikke hva som vil skje framover. Jeg vet ikke hvor jeg skal eller hvem jeg skal dit med, sier hun og forteller seerne sine at tiden framover også vil være preget av en mer tilbaketrukken Sophie Elise.

Influenseren avslutter også videoen med å fortelle at hun har mistet asisstenten sin, Karine Kristoffersen, som er lillesøsteren til eksen, Kasper, og at det også er veldig tungt for henne.

- Da det ble over mellom meg og Kasper, og måten det ble over på, så har hun valgt å slutte. Det forstår og respekterer jeg, selv om det et veldig vondt.

Les også: Gråtkvalt Sophie Elise Isachsen etter hærverk: - Er helt sjokkert over hvor jævlige folk kan være