(Nettavisen)

Sophie Elise Isachsen (27) har den siste tiden virkelig fått kjenne på rollen som en offentlig profil, som en av deltakerne i årets sesong av «Farmen kjendis» på TV 2.

I den forbindelse har 27-åringen vært noe mindre aktiv i sosiale medier den siste tiden, og søndag kveld tok hun til Instagrams historiefuksjon for å forklare sine 549.000 følgere hvorfor hun har vært mer fraværende enn vanlig.

Les også: Sophie Elise avslører: – Jeg har følelser for Isak

Isachsen starter innlegget med å fortelle at følelsen av å være en offentlig person har vært krevende den siste tiden.

«Derfor har jeg ikke postet så mye her, for det lille jeg har fått ha privat har vært det beste», er blant det hun skriver.

Klar for å gå videre

Siden starten av «Farmen kjendis», har romanseryktene florert rundt Isachsen og meddeltaker Isak Dreyer (28). Isachsen og Dreyer har blant annet blitt filmet arm i arm og i samme seng – noe som har gjort dem til en av sesongens store snakkiser.

Både Isachsen og Dreyer har holdt relativt tett om relasjonen offentlig, men forrige uke avslørte førstnevnte på tv-skjermen at hun har følelser for fiskeren fra Bodø.

I innlegget delt søndag kveld sier hun ikke noe mer om relasjonen mellom de to, og overfor Se og Hør forteller hun i et større intervju tirsdag hvorfor hun ikke vil kommentere ryktene.

– Jeg vil ikke snakke så mye om meg og ham. Ikke fordi det ikke er hyggelig, men det er noen ting jeg liker å holde privat. Jeg har det i hvert fall fint om dagen, sier hun til Se og Hør.

Les også: Kjersti Grini støtter sabotasjen: – Han er den eneste mannen med baller der inne

I innlegget på Instagram antyder hun også at det har vært litt utfordrende å være med i et program såpass mange følger med på.

«Selv om Farmen var et fantastisk eventyr og det er så fint å se på, må jeg innrømme at jeg gleder meg til det er over og livet kan gå videre. Det siste halve året har vært som å holde pusten og nå kan jeg snart trekke den igjen», skriver Isachsen.

Nettavisen har vært i kontakt med Isachsen, som ikke ønsker å kommentere saken ytterligere.

Fortsatt vegetarianer

I innlegget forklarer også Isachsen et bilde som nylig ble diskutert flittig i kommentarfeltet. I helgen delte nemlig Isak Dreyer et bilde av seg selv og Isachsen på Instagram, der influenseren poserer med en skutt fugl i hånden.

I kommentarfeltet har flere satt spørsmål ved at 27-åringen holder en skutt fugl, ettersom hun lenge har fremmet en vegetariansk livsstil.

«Ekke du vegetarianer a? Søppel!!», er det blant annet en som skriver i kommentarfeltet.

Til de mange reaksjonene har Isachsen følgende å si:

«Jeg er fortsatt vegetarianer og mener det samme jeg alltid har gjort. For meg er industrien problemet, systematisk utnyttelse av dyr som aldri får levd et fint liv for meg helt feil. Men jeg har alltid prøvd å fremme at det finnes bra gårder og jeg er heller ikke imot jakt».

Les også: Heine Totland danket ut Adam Ezzari: – Ville ramme Øyunn på verst tenkelig måte

Selv er Isachsen vokst opp med foreldre som jakter, og influenseren føler hun fikk vist på «Farmen» at hun takler det greit, selv om hun ikke spiser kjøtt selv.

Avslutningsvis takker hun følgerne sine for alle de fine meldingene hun har fått etter tv-programmet. Oppholdet på den idylliske «Farmen kjendis»-gården har riktignok overrasket henne.

«Elsket å være på gård jeg, og hadde lett gjort det hver eneste dag - som ikke helt var forventet. Kanskje en eller annen gang».